Ytterligare långtidsspel till höga värden i Fotbolls-VM!! – Monsieur
12 juni, 2018
Gruppspel VM
13 juni, 2018

Fyra års väntan; nu tar vi hem guldet!

Då var det äntligen dags för mig att göra premiär på Oddsbaren, som jag har längtar efter att få skriva ner de första spelförslagen och mina tankar. Jag gästspelar under VM och förhoppningsvis även efter VM. Nu ska vi äntligen gräva guld tillsammans.

Nu är det VM 2018 som gäller, Sverige är kvalificerade och det är med sorg jag inser att det kommer bli svårt att gå vidare ur gruppen med detta lag, herregud flera spelare platsar inte i sina egna klubblag och har landslaget som första lag för att få spela. Jag förstår Zlatan att han tackar nej, vem vill förstöra sitt varumärke med att spela i ”Jannes” lag.

Tänk att vi spelar med en lagkapten som dels sparkar ner sina egna lagspelare på träningen , sen skämtar laget om detta brutala överfall. Ett överfall som i en vanlig seriematch skulle generar ett rött kort och förmodligen minst fem matchers avstängning. Killen är för fan klumpfot, tacklingen var inte ens en glidtackling. Efter VM ska han spela superettan fotboll med ett mediokert Helsingborgs IF, ja herregud detta är vår lagkapten. Detta är Sverige, ett land som jag själv älskar men jag verkligen avskyr att det är mellanmjölk i allting när det gäller lagsport. För att man varit med och tagit oss till VM, så måste man vara med och spela VM. Granqvist skulle inte ens platsa i Saudiarabiens 22 manna trupp, men hos ”oss” är han lagkapten.

Tur i lottningen kan kanske rädda detta mediokra lag till en åttondelsfinal. Att Tyskland vinner gruppen är väl inget att orda om, Sydkorea är helt under isen och bör rankas som en skräll om de går vidare, ja kanske en lika stor skräll som om Sverige ska gå vidare ur gruppen. México kan var både fågel eller fisk, men de bör gå vidare på de andra två lagens totala inkompetens när det gäller anfallsfotboll. Vem som än går vidare som tvåa så möter man med säkerhet Brasilien efter gruppspelet ” om de inte slarvar bort gruppsegern”, då är man definitivt utslagen.

Den stora frågan blir, kommer Sverige göra mål under VM?  Detta kan bli det absolut sämsta VM vi varit med i någonsin. Tror aldrig jag har sett ett sämre svenskt landslag, eller tråkigare för den delen. Det är kul att vi gått dit men vad ska vi göra där!

Någon sa ” bollen är rund ” Det får vi verkligen hoppas för Sveriges del i detta VM

Men ett VM är ett VM, med eller utan Sverige, detta är det bästa som kan hända vart fjärde år, jag kommer personligen inte missa en minut av alla dessa matcher.

Att vi som spelare kan spela på långtidsspel, matchspel men också få njuta av att spela livespel under VM gör oss till garanterade vinnare under många veckor, sen är bara frågan hur mycket guld vi plockat in när VM är slut, för plus kommer vi absolut att ligga.

Problemet är att man får verkligen leta för att hitta bra odds, skrällar är inte så vanliga i ett VM, men det finns godbitar redan nu att ta del av.

Ja det är förstås om man inte spelar på Svenska spel, de har en förmåga att inte erbjuda en fjärdedel av vad internetbolagen erbjuder. Varken när det gäller matchspel eller livespel, dessutom är oddsen otroligt tråkiga, de har också en förmåga att plötsligt stoppa spelen och skylla på allting som går att skylla på när det gäller livespel.

Att de fortfarande överlever när vi kan spela på internet är för mig en gåta. Dock ska sägas att jag ibland lägger in en slant för att mjölka ur lite ur statskassan, brukar kalla det för ”de svarta pengarna ”, samma pengar som pizzeriorna sponsrade alla konstiga lag med för i tiden.

Men nu till några tilltänkta spel, vi vet att när alla hittar spelen som är lite unika så sjunker de snabbare än Titanic, framför allt om man spelar på SS, nu spelar vi inte där så det finns odds som är bra och levande längre än på den sidan. Dock känns det rätt att lägga några spel i förväg så vi inte sjunker när allt sänks. Det är trots allt vi spelare som styr båten.

Ryssland-Saudiarabien

I årets första match, ett hemmalag som bör vinna om man ska ha chans att bli tvåa i gruppen, de håller ingen större klass, nä fel de är ett  dåligt lag som fått VM för att de hade förbannat mycket olja och gas pengar att stoppa i de feta FIFA pamparnas ficka , men hemmaplan är hemmaplan och de ska inte underskattas, i alla fall inte i denna match.

Ser dock inget hopp för detta landslag fast de spelar på hemmaplan. Gruppen är inte jättesvår, de kommer få bekänna färg direkt då denna match kan bli helt avgörande för att de ska ha någon möjlighet för kvalificering. Jag tror de kan gå vidare och klara det första steget , men bara om det sitter lite korrupta gubbar kvar i FIFA och ser till att det både blir en eller flera straffar till hemmalaget. Vi ska absolut inte bli förvånade om vi kommer se konstiga beslut när det gäller domslut som kommer gynna hemmalaget i detta VM. Även domaren är ju mutbara det vet vi sen tidigare.

Vem är Rysslands stora stjärna, vem ska bära laget på sina axlar? Nja alla säger Fjodor Smolov, för mig är det ingen stjärna på den stora fotbollshimlen, så med andra ord finns det ingen som vi ska hålla ögonen på när det gäller en för övrigt dålig trupp. Ryssland är inget bra lag och som sagt de kommer bara gå långt om de har mutade domare med sig.

Saudiarabien är ett annat riktigt dåligt lag, rent ut sagt ett skitlag. Jag har så svårt att förstå att dessa länder får möjlighet att kvalificera sig, det urholkar fotbollen när ett lag kommer till VM och egentligen inte har där att göra. Det finns inte en enda stjärna i denna trupp som är värd att nämna, skulle jag nämna någon så vet 99% av er som läser detta inte vem det är.

De kommer absolut inte rosa marknaden under VM, skulle tro att de håller samma klass som vårt svenska landslag. Det kommer bli sorti direkt men det finns spelvärde som går att använda i den första matchen i årets VM, det ska vi givetvis utnyttja.

Spel på Bethard

Laghörnor totalt

Saudiarabien över 2.5 hörnor

Odds 1,90 ggr pengarna.

Klarar man inte av att få tre hörnor på 90 minuter plus övertid, då ska man inte ens fundera på att komma till nästa match. Oddset är fantastiskt bra och det är ett spel som jag tar alla dagar i veckan. Ett helt galet odds kan jag tycka, bara tacka och ta emot.Oavsett om Saudiarabien är ett riktigt dåligt lag så ska man absolut klara av detta. Det är som att skjuta en gädda i ett badkar med hagelbössa. Det ska inte misslyckas.

När man tittar på utbudet på långtidspel så lägger jag en liten slant på vinnare, samt gruppsegrare. Långtidsspel brukar inte vara min grej, men nu är det VM och då vill man ha en liten godbit så länge det går.

Många tror på Brasilien, Tyskland, Frankrike, Argentina, Spanien, alla är topptippade på spelbolagen. Jag vill skrälla till lite med att Uruguay står i finalen och där kommer vinna.

Spel på Bethard

Vinnare VM

Uruguay

Odds 29 ggr pengarna

Givetvis en chansning och inga stora pengar läggs på spelet, men oj vilken rolig outsider. Uruguay har ett fantastiskt försvar med Diego Godín som försvarsbjässe och ledare, ett anfall som jag rankar som VM:s absolut bästa i Cavani och Suárez. Tyvärr ett mittfält som inte håller samma klass, detta kan vara akilleshälen för att gå hela vägen, det har bytts ut spelare till VM och det är ett ungt mittfält som får chansen, dessa vill visa att de är bättre än vad alla de så kallade experter rankar dem i media, med lite tur kan de mycket väl gå hela vägen.

Mitt andra spel är vinnare gruppspelet.

Spel på Bethard

Vinnare grupp A

Uruguay

odds 1,71 ggr pengarna

Anledningen är samma som att de ska vinna VM, laget är absolut bäst i denna grupp och detta odds är mycket bra och måste givetvis spelas på.

Nu är det snart dags så nu kör vi…..