Låt VM-drömmarna flöda och äventyret spraka igång! – Av Marcus Birro
14 juni, 2018
Lite okända spelbolag med grymma bonusar!
15 juni, 2018

Hur dålig kan ett blåbärslag vara i ett VM !

Då var vi igång och första matchen är spelad, oddset på mitt spel hade redan klockan 11:00 idag, matchdagen sjunkit till 1,60. Det fortsatte sjunka klockan 15:30 till 1,56 för att vid matchstart ligga på mer rimliga 1,40. Men va fan har det för betydelse! Ett mediokert Saudiarabien  klarade inte av att skapa tre hörnor på 93 minuter och det måste vara det största skämt jag varit med om. De hade två hörnor efter 16 minuter och sen inget!!! Saudiarabien har 549 passningar på 93 minuter men av dessa är 114 felpass och de har inget skott på mål, då kan man inte få hörnor.

Matchen då, hur var den! Så tragiskt dålig, men mest för att Saudiarabien verkligen inte kan spela fotboll, det var som att se fotboll från 1982 när de hade boll, de gick och spelade fotboll, de var så sjukt dåliga så jag blir förbannad, vilket jävla skitlag rent ut sagt. Deras mittbackar skulle inte platsa i ett svenskt division 4 lag, framförallt nr 3 Osama , var har man hittat detta träben, detta var deras Andreas Granqvist. Jag undrar om ett lag verkligen kan vara sämre i ett VM!

Matchen var som väntat klar redan efter första halvlek. Nu har FIFA bestämt att man ska utöka antalet lag och fotbollen ska bli ännu sämre när det kommer in ännu fler blåbärslag.

Det var 58 inkast i matchen, herregud 58 inkast.

Ingen bra början att inte sätta första spelet i detta VM, nu gäller det att vända denna dåliga trend direkt. Det är tur det finns livespel hos bettingbolagen utanför monopol Sverige.

Jag läser att Granqvist funderar på att sluta i landslaget efter VM, men vad är det frågan om! Är han ens tilltänkt att spela i landslaget efter VM? Finns det ingen som helst självkritik i denna sanslöst korkade man? Går det åt helvete så har han garderat sig med att han innan VM ska lägga skorna på hyllan i landslaget. Råkar ”Jannes lag” gå vidare ur gruppen så ska det fjäskas lite och det är väl självklart att våra otroligt inkompetente, osympatiska landslagskapten kommer fortsätta och göra bort sig i landslaget. Det finns de som tycker han är bra. Jag kan inte förstå att vi inte kan vara ärliga och säga att det är en riktigt dålig fotbollsspelare.  I mellanmjölkens Sverige får man inte tycka utan för gruppen, alla ska vara lika.

Jag läser olika tidnings ”experter ” när det gäller spel, ställer ofta frågan till mig själv, hur blir man expert, vad har man för krav! Som exempel sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl, som bland annat sitter och tippar stryktipset och odds i Aftonbladet Han får sätta spel vecka efter vecka som är så stora att en döv, blind, nyfödd bebis skulle kunna göra dessa ” experttips” bättre en denna man. Men han har aldrig någon utdelning att prata om. 

Jag tittade för ett par veckor sedan där han hade tippat 36 matcher på oddset och hade 9 rätt totalt. Är denna man betald av Aftonbladet eller är det SS som betalar hans lön!  Då var dessa 36 matcher inga svåra spel. Killen är förmodligen Sveriges sämsta expert, det borde vara körkort för att dessa experter ska få kalla sig experter. Som ett kraftigt exempel på att han verkligen inte har någon koll, så har han förutom VM, gjort stryktipset på lördag. Experten spikar Åtvidaberg mot Torn i helgen!!!! Han kallar det ”en kul etta”. Vad fan är det som är kul? Att lura människor och inte ge dem rätt förutsättningar för att vinna pengar, nä jävla pajas fasoner är vad det är. Expert kiss me in the ass.

Tycker inte Aftonbladet att detta är pinsamt!

Nu är det dags att fokusera på dag två och det gäller att hitta spelen med lite spelvärde som genererar pengar, tre matcher och låga odds på favoriterna, finns det kapital så är de förvisso helt ok, men alla sitter inte med kassan så det blir lite ge och ta i spelen.

Egypten – Uruguay

Spel läggs på Roy Richie

Dubbel komb

Vinnare hörnor Uruguay odds 1,44

Vinnare match Uruguay odds 1,60

Total odds 2,31

Dessa två spelas också var för sig, låga odds men ser bägge som bra alternativ för den större plånboken. Eller som Steven-Lee Holmdahl skulle säga ” kul spel ”

Egypten

Hade i sin afrikanska kvalgrupp ett rätt enkelt motstånd för att kvalificera sig till VM, man hade bland annat Uganda som kom tvåa i gruppen. Uganda hade 3–2 i målskillnad på sex spelade matcher och var fyra poäng efter när det var färdig spelat. Tre mål på sex matcher!

Det finns två bra spelare som verkligen är värda att nämna. För mig just nu en av världens bästa anfallare i Mohamed Salah som med sitt år i Liverpool och CL spelet varit fantastisk att skåda under denna säsong. Han är inte bara en målskytt, han är också en otrolig bra spelare som ger sina medspelare de perfekta bollar för att få möjlighet till avslut i Liverpool. Nu är inte Egypten Liverpool, han kommer vara en ensam stackare uppe på topp som kommer få vara ensam i sina löpningar, det kommer inte bli en lätt uppgift att tampas med ett mycket bra Uruguay försvar, kan Egypten kontra så blir han självklart livsfarlig. Det är dock inte ens säkert i skrivande stund att han startar.

Den andra spelaren är Mohamed Elneny ”Arsenal”, han har inte spelat alla matcher i Arsenal, men ska man ta ut spelare ur denna trupp som sticker ut lite så är han en av två. Han är otroligt duktig defensiv mittfältare, ska Salah få några bra passningar så är det just från denna man, hans tillslag håller världsklass. Egypten annars då! Ett riktigt skitlag, dock med Salah är man alltid att räkna med.

Uruguay

Har det svåraste kvalet av alla i hela världen, att slåss om att komma till VM mot Brasilien, Argentina, Colombia, Peru, och så utslagna Chile med flera är inte lätt. På 18 matcher gjorde de 32 mål och det räckte till en andra plats i gruppen efter Brasilien.

Uruguay som är min outsider till att gå hela vägen till final och absolut vinna gruppen, har kapacitet för att verkligen göra detta till en enkel match, givetvis så måste de jobba för det och inget kommer gratis. Med Edison Cavani ”Paris” och Luis Suárez ”Barcelona” längst fram blir det åka av. Matias Vecino ”Inter” på centrala mittfältet tillsammans med Rodrigo Bentancur ”Juventus” kommer äga mittfältet och i försvaret har de Diego Godín ”Juventus” och José Giménez ”Atletico Madrid”, det bör räcka med dessa sex spelare för att förstå att det är ett Uruguay som ska göra processen kort med samtliga i denna grupp.

Det är två matcher till men dessa blir det livespel på, tänk om det inte varit VM och man bänkat sig för Marocko – Iran, det hade aldrig hänt, nu är det absolut ingenting jag vill eller komma missa.

Nu gäller det lägga spelen innan de sjunker ,  nu är vi igång.

Roy Richie länken se vilket erbjudande som fås genom oddsbaren

https://www.royrichie.com/sv/?register=true/