Det ekar strategi om Ryssland – Av Marcus Birro
15 juni, 2018
Argentina släcker Islandsvulkanen en gång för alla! – Monsieur
16 juni, 2018

Fyra matcher lördag; Spel på Danmark

Vilken underbar fredag, tre matcher och det är alltid lika härligt att få offra fredagen med fotboll. Uruguay var väl så där i sin första match, mycket missade målchanser och Egypten var inte helt ofarliga. Kändes ändå som att det skulle bli vinst till sist.

 Spanien ser otroligt bra ut, men de måste kunna stänga matcherna för att det ska gå hela vägen.

Dag tre i morgon lördag, det är äntligen fyra härliga matcher att spela på. Jag riktar in mig på att försöka hitta ett bra spel för större pengar, för att sen koncentrera mig på livespel på övriga matcher.

Vi som mer eller mindre lever för spel sitter ofta både med dator, padda och telefoner för att ha koll på olika sidor som ger oss möjligheten att öka upp våra vinstmarginaler på b la. livespel.

Satt under första dagen på VM med bland annat Bethard, RoyRichie, 10bet, och så vårt svenska monopol SS. Detta gör jag alltid på livespel, det har aldrig någonsin hänt att jag lagt ett livespel på SS, dock vill jag jämföra för att se att de inte håller det de lovar och skryter, de säger att de verkligen satsar på livespel.

Jag kommer förmodligen aldrig hitta ett spel som kommer slå någon av bettingbolagen på internet. Under Uruguay så stängde de spelet innan spelaren har chans att spela på att det ska bli mål under de fem sista minuterna. Du som enbart sitter med SS har ingen chans att vinna pengar i långa loppet på livespel, du får aldrig möjligheten, det är både livrem och hängslen på svenska monopolet.

Som kollegan Dante 88 skriver, hur kan man missa alla bonusar som man får första gången man anmäler sig och är spelare på internet! Är du dessutom spelare av klass och spelar ofta och du visar att du kan vinna så får du alltid extra bonusar, du blir otroligt bra behandlad som spelare.

Detta skulle aldrig kunna hända på SS, här är dubbelmoralen helt sjuk. De vill varna alla för spel men statskassan vill att vi ska spela. Jävla dubbel moral.

 Det finns givetvis dåliga bolag också på internet som stänger av spelare för att de vinner för mycket pengar, men dessa kan man bojkotta då de kommer förlora i långa loppet med den mördande konkurrens som finns idag.  

 Nu lite spel inför dag tre, fyra underbara matcher väntar och det ska bli otroligt kul att få bänka sig.

Fyra matcher lördag, jag riktar in mitt spel på

Peru – Danmark.

Spel läggs på RoyRichie

https://www.royrichie.com

Asien handikapp hörnor full tid

Danmark -1 spel 2:a

Odds 1,86

Det kommer enligt de flesta bli en jämn match och många varnar för Peru, detta för att de gått vidare från sydamerikanska kvalet, precis före Chile som hade platsen klar men floppade i avslutningen. Efter att sett detta Peru spela mot vårt mediokra landslag i träningsmatch så tycker jag inte de håller den klass som alla pratar om, de hade 20 minuter i andra halvlek som var bra, sen var det inte mer. Nu var det en träningsmatch, men man mötte trots allt ett av VM:s sämsta lag och 0–0 imponerar inte på mig. En av deras största stjärnor är Miguel Trauco ”Watford” detta säger egentligen allt.

Inte heller Danmark imponerade mot vårt svenska mediokra landslag i sin match, ser dock fler kvalitéer med att man har ett stabilt försvar, vilket gör att i grunden är man ett bättre lag än Peru.

Peru är rankad 11 i Världen och Danmark 12 så det är en match som kan gå hur som i 1×2 spelet. Spelet på hörnor blir perfekt, som vanligt läggs spelet så tidigt som möjligt för att inte tappa till lägre odds.

Nu kör vi!