Grästennis mitt i all VM-hysteri. Fyra intressanta spel hittas under lördagen. – Monsiuer
16 juni, 2018
Ikväll festar vi! – Av Marcus Birro
18 juni, 2018

Nu kommer det smälla i pengaburken – Jonas Sjoland

Alla spelen läggs på 10bet

https://www.10bet.com/sv/

 

Dag tre blev ännu en toppendag för spelet, vi har nu fyllt på fickorna med guld och det kommer vi att fortsätta göra.

Vi går in på dag fyra och vi närmar oss Sverige matchen med stormsteg, alla pratar om att träningar är stängda och bla,bla,bla. Det har det varit det viktigaste i mediabevakningen de senaste dagarna, herregud finns det inget viktigare.

”Jannes” landslag har fått straffspark utan målvakt. Sydkorea har nu sju ordinarie spelare borta mot Sverige, alla är startspelare. Samtidigt har México skickat hem spelare för att de gick in i fel hus en kväll, hur jävla korkad kan en mexikan vara!

Detta gör ”Jannes” gäng plötsligt till favoriter att bli tvåa i gruppen. Vi har Granqvist, mannen med träben så det kanske inte är så stor fördel trots allt.

Blir så trött på att höra hur vi ska jobba som ett lag, hur vi ska springa mer än motståndarna, hur tufft det är att matcherna ligger så tätt, det blir svårt med återhämtning.

Kom det som en överraskning att det är tätt mellan matcherna, är det inte lika tätt för de andra lagen. Att man måste springa i 90 minuter plus övertid, är det något nytt som Janne kommit på innan resan. Allting som sägs och som det pratas om är som vi var kvar på 1980 – talet och vi upptäckte plötsligt att vi hade lådor som vi kallade mobiltelefon och att det gick att ringa från dessa ibland.

Varför är det alltid så patetiskt när vi är med de stora och leker i fotboll. Det är som att vi är rädda att göra bort oss och måste hela tiden vara förbereda på detta. Nu var vi där igen med detta mellanmjölksland när det gäller lagsport.

Varför inte säga, – nu kör vi, vi ska springa sönder Sydkorea, vi ska inte låta dem få en möjlighet till att få spela sitt spel, återhämtning är lika för alla och vi är vältränade och klarar detta utan problem!

Jag ska inte älta detta utan koncentrera mig på att fortsätta den fina trenden av spel som det blivit efter dag ett, men kan inte låta bli att mer och mer upprörd.

Det kommer bli svårare och svårare att hitta spelen som kommer bli värda att spela på. Spelbolagen  får bättre koll desto längre VM pågår, det gäller att hitta alla russin i kakan tidigt.

Totalt blir det tre spel med en dubbel kombo och två singlar. Spelen är över två dagar.

Alla spelen läggs på 10bet

https://www.10bet.com/sv/

Första matchen.

Tyskland – México

Spel 1

Tyskland att vinna och hålla nollan.

Odds 2,45 ggr pengarna.

Detta är den svåraste matchen för Tyskland i gruppen. Det kommer jobbas hårt från Tyskland direkt ,att hålla nollan är något de verkligen är starka på. Vinna ska de absolut göra.

Tyskland:

Denna maskin som alltid är bland de fyra bästa lagen, en av favoriterna att alltid vinna alla stora mästerskap. Att de ska vinna gruppen är väl inget vi behöver prata om, den kan de gå igenom med ögonbindel om de vill.  Deras nackdel är att det börjar bli många gamla gubbar som varit med länge. Fördel är givetvis att de blivit äldre och vet vad som krävs för att gå hela vägen, det kan vara sista VM för många av dem och då vill man givetvis komma hem med bucklan. Det krävs ett guld hemifrån för att de ska vara nöjda, ett silver kan man ge bort. Personligen älskar jag tysk fotboll och hoppas få se mycket av dem så länge som möjligt. Att nämna några spelare är ju bara korkat, ni som läser detta bör ha koll på att det finns minst en stor stjärna på varje position.

México :

Är väl det laget som ska utmana om andra platsen, nu har några av pojkarna gått på fel hus inför detta VM efter en träningsmatch så de skickades hem. Rent ut sagt vilka dumma jävla idioter. En spelare att hålla ögonen på är Hirving Lozano ”PSV Eindhoven ” född 1995, det är väl denna spelare som ska göra att spelet på Tyskland inte ska gå hem, men jag tror att Hummels och grabbarna ska kunna hålla denna kille borta från att näta i kvällens match. Annars är det ett medellag som bara ska gå vidare ur gruppen i normala fall.

Andra matchen spelas måndag.

Belgien – Panama

Spel 2

Belgien att vinna matchen och hålla nollan.

Odds 1,60 ggr pengarna.

Kan inte se att detta spel inte är så bra att man kan lova 100% utdelning, men som ni vet så kan man inte spå i kulan. Otroligt bra odds som kommer sjunka snabbt

Spel 3

Samma matcher spelas ihop i en dubbel

Odds 3,93 ggr pengarna.

10bet ger oss dessutom 2% extra på dubbeln när spelet är satt, tack för det.

Belgien:

Har ett kanonlag med massor av världsstjärnor, de ska i en match som denna fullständigt dominera matchen från början till slut. Frågan som man kan ställa sig, klarar de av att hålla fokus hela vägen! Jag tror att de gör det och att det kommer bli en promenad i den berömda parken. Belgien har ett lag som verkligen ska kunna utmana om guldet i detta VM, det är deras gyllene generation som de tjatat om en längre tid. För många av dem är det sista chansen att i ett VM visa att de är kapabla att gå hela vägen, precis som för Tyskland. Kompany 32, Dembélé 31, Fellaini 31, Mertens 31 är några som förmodligen gör sitt sista VM, det är dock inga dåliga spelare som säkert vill visa att åldern inte spelar roll. Det är ett otroligt offensivt lag.

Med en stor målgörare som Lukaku ” Manchester U ” kommer det bli både ett och två mål från denna ”stora” anfallare under VM, kanske redan i matchen mot Panama.

Panama:

Ja herregud, nu var vi där igen, ett riktigt blåbärslag, förmodligen sämre än både Saudiarabien och Sverige, ett lag som absolut inte ska vara med i finrummet som ett VM är. Tänk att Italien och Chile inte kvalificerade sig till VM. Då tycker de flesta att de får skylla sig själva, i helvete heller det är fel på systemet inget annat.

Panama har inte en enda spelare som är värd att nämna på dessa rader, måste vi nämna någon i detta lag blir det, Hermán Gomez 62.

Förbundskapten som har lett tre olika länder till VM, det var allt.

De kan givetvis kontra in ett mål men det är mindre troligt i denna match. Det är ett riktigt skitlag, kul för nationen att de får spela VM, kul för oss att vi får 1,60 på detta spel. Mindre kul att de är med i VM för alla som älskar bra fotboll.

I mina tidigare spelanalyser nämnde jag en viss ”expert ” som tycker det är ”kul” att lura spelarna på deras pengar, i gårdagens tips hade han en ” kul spik etta ” hur gick det då? Givetvis blåste han ännu en gång spelarna till möjligheten att vinna pengar.

Bra jobbat Steve Lee Aftonbladets ”tipsexpert ”