Spelvärden under VM-torsdagen och en smygtitt in på midsommarafton – Monsieur
21 juni, 2018
Två grässpel från Queens och Halle – Monsieur
21 juni, 2018

Dagen innan midsommar; bra match odds på Europalagen- Jonas Sjöland

Alla Spelet läggs på RoyRichie

https://www.royrichie.com

Då var vi inne på dag åtta, katastrofutdelning under gårdagen, nu är målet att dag åtta få ta del av den utdelning som finns att hämta ut på de olika bettingsidorna på Internet.

Titta på de olika erbjudanden som Oddsbaren har lagt upp under bonusguide så ser ni vad som finns att plocka ut, tänk på att det är bara när ni använder kort eller banköverföring som ni kan ta del av bonus.

Om ni inte utnyttjar deras bonusar är det helt förkastligt galet, som att ge bort pengar eller kasta pengarna på gatan. Hur rika vi må vara så tackar vi aldrig nej till pengar.

Spelet under onsdagen var näst intill katastrof.

Portugal vann med 1-0, en av fem inne. Resten var riktigt skit. Att Uruguay inte får igång sitt anfall är oroväckande, de var rent ut sagt urusla i denna match, ja hela Uruguay var urusla. Nu är mitt långtidsspel på Uruguay inte så troligt, med Vm guld men kan de fortsätta vinna sina matcher med 1-0 så blir det Guld . Portugal var inte heller speciellt bra och de kommer få det otroligt tufft mot Iran i sista omgången.

Spanien var lika katastrofala i sin match, det spelar ju ingen roll att man har 97% bollinnehav om man inte kan producera mer. Kapten Haddock i anfallet behöver en startsträcka lika lång som en raket innan den kommer in i omloppsbanan. De har ett kanonlag men med det spelet lär det inte bli något VM guld.

Nu har vi gått in i omgång två, hemmanationen har gått vidare som första lag, det äcklar mig något enormt att de fått denna möjlighet, Jag personligen tror att allt är uppgjort när det gäller de två första matcherna. Att Egypten skulle vara så otroligt dåliga är en gåta, som jag skrev pengar tackar ingen nej till.

Alla laddar för midsommarfest, så även undertecknad, men jag laddar först för lite matcher under torsdagen.

Tre bra matcher som alla är lite ovissa på förhand, det gör spelet lite speciellt, men som ni vet, vi letar bara vinster och pengar, det är det som gäller ingenting annat.

Livespel på hörnor och frisparkar ger bra snabba pengar på våra bettingsidor, har ni inte spelat detta så gör det, ofta så är det 2 ggr pengarna på båda håll när det gäller nästa hörna. Ofta ser man vart matchen barkar och då är det bara att vara bered , detta är något som varmt rekommenderas.

Jag siktar in mig på våra nordiska grannar Danmark, som möter de otroligt vältränade männen från Australien. Ett Australien som faktiskt överraskade mig i förstaomgången trots förlust mot guldfavoriterna Frankrike.

Spelet blir två singlar och en dubbel, här har man möjligheten att plocka russinen ur bägge matcherna samtidigt som man får chansen att dubbla sina pengar på Danmark och över 3 ggr på en dubbel är otroligt bra.

Danmark – Australien

Spel 1

Danmark seger

Odds 2,05 ggr pengarna.

Danmark:

Ser bra ut, denna match är en match de måste vinna för att vara säkra på att gå vidare, senare på kvällen spelar de andra två lagen i gruppen. Danmark är bra, har bra spelare i varje lagdel, de jobbade hårt mot faktiskt ett bra Peru och de visade att de inte skulle dra ner på tempo eller gå bort sig. Danmark har en tränare som har en plan för varje minut och är extremt skicklig på att få matchbilden dit han vill. Han var inte nöjd efter segern vilket gör att det kommer bli full fart i denna match för att säkra avancemang. Det är ingen risk att de kommer ligga hemma och vänta på kontringar som vi kommer få se i Sveriges match mot Tyskland. Det blir ingen lätt match, men händer ingenting oförutsett som utvisning eller liknande ska det vara klart att de går vidare ur gruppen.

Australien:

Överraskade rejält mot Frankrike, undertecknad trodde de skulle bli helt överkörda av stjärnorna i franska laget, men så blev det absolut inte. Frankrike kom inte riktigt upp i standard och Australien jobbade hårt med sina långbollar och sitt starka försvar. De har fortfarande chansen att gå vidare men för detta krävs det givetvis seger i denna match. Det betyder att de måste framåt, detta kommer öppna upp för Danmark och där kommer avgörandet. Dock ska inte Australien underskattas. Denna match kan bli en nagelbitare för alla danskar, det är också därför vi får över 2 ggr pengarna. Egentligen är inte Australien ett bra lag och de har spelat över sin förmåga i första matchen, nu blir det platt fall och hej då.

Frankrike – Peru

Spel 2

Frankrike seger

Odds 1,60 ggr pengarna

Dessa matcher spelas också på en dubbel till fina 3,20 ggr pengarna.

Frankrike:

Detta överskattade lag med alla sina stjärnor som springer på 50–60% av sin förmåga för de tror att de ska vinna allt och de behöver inte ta i. Ta Pogba som ett exempel, gud så dålig han var i första matchen, det är bara pinsamt att han inte ens orkar offra sig för att springa för laget. Jag kan köpa att man är en diva, men diva ska leverera annars kan man dra täcket över sig och somna om på hotellet. Det ska levereras alla dagar det är match, därmed basta. Nu får vi hoppas att Pogba kan skita i att hålla på med sitt jävla hår och börja spela fotboll istället och att resten av franska laget vaknat på rätt sida, har de gjort detta kommer de fullständigt krossa Peru i denna match och då vara klara för att vila sig igenom sista omgången.

 Peru:

Alla tycker det är ett bra lag, fortfarande som jag skrev förra gången vi spelade på att Danmark skulle vinna hörnor mot Peru (de krossade dem fullständigt och spelet satt klockrent) de är inget bra lag, visst de har gått vidare från Sydamerika gruppen men på bekostnad av att Chile lekte fotboll och missade VM på slarv. De ska inte ha en chans i denna match. De var dock helt ok mot Danmark.

 Nu ska vi ha utdelning under kvällen sen tar vi en tidig midsommar lunch imorgon och laddar för matcherna under dag nio.

Nya stor satsande RoyRichie erbjuder oss och våra läsare 100% upp till 3000 kronor i insättningsbonus. Stort utbud på kasino men framför allt Odds och live odds. Skapa konto via länken.