Fotboll handlar nästan uteslutande om lidande, ändå står vi där i våra tröjor. – Av Marcus Birro
24 juni, 2018
Maestro Paolo Maldini, och sorgen han aldrig blir av med. – Av Marcus Birro
26 juni, 2018

Spanien gånger tre; Ger oss pengar. – Jonas Sjöland

Alla spel spelas idag på RoyRichie

https://www.royrichie.com

Då var midsommar över, falna hjältar och löv som blåst ner i den första höststormen, allt under en midsommarhelg. Ett näthat utan dess liknelse som drabbar en svensk fotbollsspelare, men lika mycket kärlek från andra som visar att vi svenskar trots allt kan stå emot rasism när den blir riktad mot en spelare från Örebro. Vi svenskar är patetiska och ibland så jävla korkade att man blir rädd.

Hatet riktar in sig på en enskild person, ja det var ett dåligt inhopp, nä man kan inte ta en frispark i det läget, men hallå är det ingen som ser målvaktstavlan en annars utmärkt Robin Olsen gör!

Det ska inte kunna bli mål från detta läge, han står fel placerad.

Är det ingen som reagerar att klumpfot slänger sig på första målet, precis som en ishockeymålvakt gör varje gång det kommer ett skott och nästan alltid blir det mål, hade Granqvist stått upp hade bollen aldrig gått fram och Sverige hade fortfarande varit i ledning.

Är det ingen som reagerar på att Sverige spelade så djupt ner i famnen på Robin att han knappt fick plats att stå rakt med fötterna!

Är det ingen som reagerar på att vi spelar med en man mindre i sexton minuter, då går vi ännu längre ner och trampar Robin på fötterna!

Är det ingen som reagerar på att Sverige under 96 minuter hade 213 passningar och 23 % bollinnehav, alltså två passningar i minuten. Nä lägg ner hatet mot en enskild SVENSK spelare och rikta in er på fakta istället!

Detta var den sämsta match jag sett ett svenskt landslag göra i modern tid , det är ingen kritik det är ren jävla fakta.

Är det så här vi vill att svensk fotboll ska spelas! Är det så här vi vill utveckla våra spelare till framtidens landslagsspelare! Ska vi lära spelarna att inte tro på oss själva och intala oss själva att alla är bättre än oss! Detta är något som man måste våga ta upp istället för rasism mot en enskild spelare.

Jag har skrivit det tidigare och skriver det igen, vi måste sluta leva i ett land där allt är mellanmjölk, vi måste våga ta för oss och visa att vi kan.

Nu finns det fortfarande chans att gå vidare, det räcker med seger mot México som absolut inte såg bra ut mot Sydkorea. Då är hjältarna hjältar igen, sommaren är tillbaka när midsommar är över, allt är som innan Tysklands matchen, plötsligt finns det ingen rasism längre, då vänder de skelögda aporna kappan efter vinden, fega som de är så gömmer de sig i den blågula flaggan, de hurrar med och gläds att ” Jannes gäng ” klarade det.

Ja vill säga om det blir seger, annars får de luft igen, då är det bästa sättet att ignorera dem och låta de vara i sin lilla bubbla, att visa att man inte bryr sig är starkt och då är deras hat meningslös.

Nu till vad denna sida handlar om; Spel och åter spel. Vi går in i slutomgångarna av gruppspelet och nu räknas det på vad som är bäst, bli etta eller två i gruppen.

Dag 12

Alla spel spelas på RoyRichie

Uruguay- Ryssland vinnaren möter förmodligen Spanien, vill man det! Sparar man spelare eller vad gör man! Nä inget bra spel. Hoppar denna match

Saudiarabien – Egypten två nollade lag, inget lag som varit bättre än det andra, bra odds på Egypten, spelar Salah! Ja förhoppningsvis. Spelar absolut Egypten i denna match, inte vill de åka hem utan att tagit poäng i detta VM! Saudiarabien är inte bra de vill framåt ,det kommer straffa sig och bli bra med ytor för Salah och grabbarna i Egypten. Spelas

Iran – Portugal här är Portugal storfavoriter, Iran är inte dåliga så se upp, det är ju inte så att Portugal har dominerat sina matcher. Jag vill tro att Portugal ska klara detta, men jag håller mig absolut borta från att spela på denna match. Hoppar denna match.

Spanien – Marocko kan inte sluta mer än på ett sett, detta tar Spanien alla dagar i veckan, oddsen var för dåligt på seger men hittade ett par bra spel på denna match.

Spel 1

Saudiarabien – Egypten

Egypten seger

Odds 1,80 ggr pengarna.

Spel 2

Spanien – Marocko

Bägge lagen att göra mål

NEJ

Odds 1,80 ggr pengarna

 Spel 3

Spanien – Marocko

Spanien 3 vägs hcp -1

Odds 2,05 ggr pengarna

Spel 4

Spanien – Marocko

Spanien 3 vägs hcp – 2

Odds 3,75 ggr pengarna

Alla spel är singelspel.

 Övrigt

Tyska ledningen hånade svenska bänken efter matchen, svenskarna tände till, började knuffa tyskarna brutalt, men snälla vad är det för jävla dagisnivå! Vuxna människor som beter sig som alfahanar på Södermalm en lördag kväll. Varför inte bara ignorera tyska parasiterna! Hur många gånger har vi inte som unga slagit bort tyskens golfboll på golfbanan eller kastat deras handdukar i vattnet när de paxat solstolarna vid poolen. Ännu värre, hur många gånger har vi inte frågat hur många världskrig de förlorat? Att de pekar finger och applåderar mot de äldre i Sveriges ledarstab måste man ju förvänta sig, de är svin som tror de äger hela välden, det är ett pinsamt beteende från deras sida, men att vi bryr oss är lika pinsamt, ni är trots män i övre medelåldern, sluta vara som småbarn som inte fått leka med spaden på dagisrasten.

Kroatien är just nu VM:s bästa lag, vilket jobb de gör för varandra, alla jobbar stenhårt, de verkligen krossade Argentina, fick ett sms från min bästa vän under midsommarhelgen där han beskriver just nu VM:s bästa spelare.

”Bästa spelare i VM just nu, Rakitic, snacka om att stå för allt som dagens toppspelare har, ändamålsenligt vackra snabba förflyttningar ”ovanpå gräsmattan”, bästa teknik även under press, otrolig spelförståelse med ett sååååå klokt fotbollshuvud, lika bra defensiv som offensiv.”  Kunde inte sagt det bättre själv.

Belgien är inte långt efter Kroatien, även de spelar fantastisk fotboll och har verkligen fått allting att snurra på som de vill.

England imponerar, men det gör de alltid i början av ett VM, nu får vi se vad som händer när de råkar på riktigt motstånd i sista omgången eller i en åttondel, de brukar floppa, så risken är ju stor att de gör det även i år.

Snart är VM slut och även sommaren så ta vara på chansen att få ihop pengar till den kalla vintern, då kan vi leva i ett varmare land och fortsätt njuta av bra fotboll.

Ikväll Forza Spanien

Nya STOR satsande RoyRichie erbjuder oss och våra läsare 100% upp till 3000 kronor i insättningsbonus. Stort utbud på casino men framför allt Odds och liveodds. Skapa konto via länken eller klicka på bilden.