Maestro Paolo Maldini, och sorgen han aldrig blir av med. – Av Marcus Birro
26 juni, 2018
Vinna eller försvinna; Vi blir vinnare ikväll! – Jonas Sjöland
27 juni, 2018

Hur mycket kan stjärnor floppa! Ny dag, ny möjlighet. – Jonas Sjöland

Alla spel läggs på RoyRichie

https://lp.royrichie.com/sport/rrs300/?btag=a_437b_256c_&siteid=437

Hur kan de stora lagen floppa så i VM! Igår var ju en katastrofdag om det inte hade funnits livespel på våra internetbolag som vi jobbar med. Vad beror det på att de inte klarar av att producera i sina landslag, när de är stora välbetalda stjärnor i sina klubblag! Kan det bero på att den moderna fotbollen som ”stor” lagen spelar har blivit sämre och att de små nationerna har kommit närmare.

Att de små lärt sig hur de stora lagen spelar och att de anpassar sin fotboll efter detta, som Sverige mot Tyskland! Nä, personligen har jag två tankar som slår mig när jag sitter och tittar på detta VM.

Det första är att de stora stjärnorna i de stora lagen har spelat 80–90 matcher under säsongen, de är trötta och slitna, fast då borde även Kroatien, Belgien, Uruguay var slitna. Det kan dock finnas en liten tankegång i detta.

Den största orsaken tror jag ligger i en kombination av ovanstående samt att de stora lagen har med spelare som spelar sitt andra kanske tredje VM, de börjar bli till åldern även om de är 28–30 så är kroppen sliten efter en hel säsong och vila kan behövs mer än under de andra Världsmästerskapen de deltagit i, eller för den delen de andra mästerskapen och kvalmatcherna de spelar med sin A landslag.

Just nu underprestera de och, jag ser en trend att detta kommer fortsätta när man utökar lagen inför kommande VM. Det är snart dags för de stora ligorna igen och de som redan vunnit allt är nu mätta, de har mat på bordet för flera generationer framåt, de vill ligga i en solstol och dricka en drink och umgås med familjen. Det är ju annorlunda för blåbärsnationerna som exempelvis Sverige där spelarna aldrig vunnit något stort , de träffar familjen för ofta och de behöver många gånger få ihop lite pengar till nästa generation.

Som spelare måste man ta detta i beaktning, även om det i detta VM har kommit lite för sent.

Ny dag nya möjligheter, nu måste vi hitta alternativ som gör att vi inte behöver sitta med livespel för att rädda upp dåliga spel på storlag som går fel. Det är här de stora pengarna finns.

Danmark – Frankrike.

Spel 1

1x

Odds 1,64 ggr pengarna.

 Spel 2

Hörnor 3-vägs

Danmark – 1 att vinna

Odds 3,10 ggr pengarna

Här är en match som Danmark måste ta poäng för att vara helt säkra på att spela vidare, Frankrike ska spara spelare sägs det, spelar egentligen ingen roll för Frankrike har inte varit bra, det har förvisso inte Danmark heller varit, men de har så mycket mer att spela för än Frankrike i denna match. Kan bli ett litet övertag för Danmark om Frankrike roterar ordentligt i startelvan, samtidigt är dessa givetvis hungriga och vill visa att de ska starta i nästa. X ligger närmast till hands och en gardering för 1,64 är helt ok. Odds på -1 hörna på Danmark är otroligt bra.

Australien – Peru

Dessa atleter från down under kämpar på och påminner om ett Champinchip lag i England, tjonga långt och sparka ner, ett tråkigt spel men väl så effektivt i mellan åt. Australien har en minimal chans att gå vidare vid seger och dansk förlust, frågan är bara om de kan klara av att vinna! Peru är en besvikelse, två förluster och fortfarande inte gjort ett mål, jag tyckte man kunde se detta mot Sverige i en kamp i Göteborg innan VM, de är inte heller speciellt bra och det har undertecknad skrivit tidigare. Spelar inte på matchen.

Island – Kroatien

Spel 3

Hörnor 3-vägs

Kroatien – 1 att vinna

Odds 2,10 ggr pengarna.

Island som har ena foten med i ett eventuellt slutspel, möter ett Kroatien som verkligen har övertygat på mig. I normala fall vinner Kroatien denna lätt, men nu ställer man över spelare, bland annat VM:s bästa vilar i denna match (Rakitic) samt även sex andra spelare som har lite små skavanker.

Detta gör att Island ska kunna ta poäng men inte mer. Tror att Kroatien trots vilade spelare kommer pressa på ett lågt Island, Kroatien att vinna hörnor ger topp odds som tas.

Nigeria – Argentina

Spel 4

Hörnor 3-vägs

Nigeria + 4 hörnor att vinna

Odds 1,76 ggr pengarna

Spel 5

Hörnor 3-vägs

Oavgjort Nigeria +4

Odds 7.00 ggr pengarna

Spel 6

Hörnor 3-vägs

Oavgjort Nigeria +5

Odds 7,75 ggr pengarna

 Detta måste vara en av de viktigaste matcherna i Argentina på många, många år. Ska Messi få komma till eller ska de stoppa honom som han blivit stoppad och förnedrad i de andra matcherna!

Här är en av de spelare som helt floppat i detta VM, det är nu det gäller att visa att man är bäst när det gäller, kommer han att klara detta, eller vill han bara åka hem?

Nigeria detta lag som ibland kan blända oss med fantastisk fotboll samtidigt som de har den sämsta organisation man kan ha i ett landslag. De spelar för hela Nigeria, för hela Afrika ja en hel nation håller tummarna på detta lag, de vill givetvis vinna denna match, vid seger eller poäng så är det en åttondel som är klar. Hörnspelen är riktigt bra i denna match, så det är bara sätta sig och njuta av fotbollen. Jag tror Argentina och Messi kommer klara detta, det är dock alldeles för dåliga odds på seger för på Argentina, som vi såg igår det kommer bli kamp, då kan allt hända. Jag personligen hoppas att detta är det sista vi ser av Messi i de stora mästerskapen.

Övrigt:

Vi närmar oss ödesmatchen imorgon, behöver väl inte skriva mer än så!

Nu vänder vi den dåliga trenden och visar var det blå skåpet ska stå.

Nya STOR satsande RoyRichie erbjuder oss och våra läsare 100% upp till 3000 kronor i insättningsbonus. Stort utbud på casino men framför allt Odds och liveodds. Skapa konto via länken eller klicka på bilden.