Spelgenomgång åttondelsfinaler – Monsieur
1 juli, 2018
Tisdag ; Nu tar vi dem , nu tar vi dem ! – Jonas Sjöland
2 juli, 2018

Stora pengar på två säkra; måndag!- Jonas Sjöland

Alla spel spelas på

https://www.bethard.com/

Nu är äntligen Argentina ut ur VM, efter tre minuter började Messi filma till sig frispark något jag aldrig sett han göra i Barcelona. Detta var ett tecken på en Messi i absolut obalans, nu har han gjort sin sista landskamp.

Messi var inte ens i närheten av att vara bra i detta VM. Argentina som lag var absolut inte bra och laguttagningen i denna match var under all kritik.
Drogba gjorde två löpningar under hela matchen, fortfarande spelar Frankrike bara med tio spelare och mannen som är värd mer än en miljard kronor har inte ens börjat spela VM ännu. Vad månne det bli när även Drogba börjar komma igång.

Frankrike hade en fantastisk offensiv men oj så dåliga bakåt, detta kommer straffa sig snart.

För övrigt hade denna match allt en bra fotbollsmatch ska ha, ja förutom försvar men vill man se mål ska man gå på fotboll, det visade de under lördagskvällen. Jag tackar för underhållningen. Frankrike är absolut på gång.

I lördagens andra match backade Uruguay hem efter ledning, man skulle kunna tro det var Sverige, det straffades sig efter ledningen. Det var en urusel taktik och ibland måste man fundera på hur dessa förbundsledare tänker eller inte tänker. Aldrig i livet att Portugal är ett bättre lag än Uruguay men med dålig ledning kan allt hända, varför inte sätta den press man kan göra och äga matchen!

Det lossnade för Cavani och det var ju bara en tidsfråga innan detta skulle ske. Nu får vi verkligen hoppas att han kan spela kvartsfinal mot Frankrike, annars är det förmodligen godnatt för mina guldfavoriter. De har det absolut bästa försvaret i hela VM så här långt, de missade vid kvitteringen sen var det inte mer. Den stora akilleshälen är målvakten som verkar ha tvål i händerna, detta kan göra den bästa backlinje i världen skakis. Anfallet är grymt när de väl bestämmer sig för att gå framåt, tänk att denna nation har endast tre miljoner invånare och så många bra fotbollsspelare. Dock utan en Cavani som startar press spelet blir det mycket svårt att gå vidare.

Både världsmästare och Europamästare ute. Gamla spelare som är överbetalda utan energi, tack och hej. Dessutom äckliga Argentina med en mycket trött Messi borta.

Nu tittar vi på måndagens spel, två enkla matcher, för att hitta bra odds måste vi offra oss lite och gå lite djupare så det blir lönt att spela. Storfavoriterna under måndagen får så låga odds så vi måste spela dubbel och 3 vägs handikapp för att det ens ska vara lönt. Dock med stora pengar blir det även pengar här.

Brasilien – México

3 vägs handikapp.

Brasilien -1 seger.

Odds 2,30 ggr pengarna.

Nu tror ni att jag blivit galen, det kanske jag blivit, men om México släpper in 3 mål mot Sverige som fortfarande enligt mig är ett av de absolut sämsta lagen i VM om man tittar på spelare för spelare. Jämför vi dessa med Brasilien som har världsstjärnor på alla positioner då ska detta kunna bli en vinst med minst två mål, ja det är kvartsfinal men det ska inte spela någon roll, de kommer bli överkörda, kan Brasilien bara ha koll på kontringarna så kommer detta bli som en promenad i parken en vacker vårdag. Hej då México.

 Belgien – Japan

3 vägs handikapp.

Belgien – 1 seger.

Odds 2,10 ggr pengarna.

Om Brasilien ska köra över México så kommer absolut Belgien köra över Japan. Ett Japan som faktiskt är en överraskning så här långt, nu blir det snabbtåget hem, där kommer de firas som stjärnor och får säkert fri sushi resten av året för deras insats.

Vem ska stoppa ett riktigt homogent Belgien! Ja inte Japan i alla fall. Egentligen är – 1 i underkant men det räcker för mig då odds är över 2 ggr pengarna även i denna match.

Dessa matcher spelas också som en dubbel till fina 4,83 i odds.

Jag lägger också in en stor slant på två raka ettor, alltså seger för Brasilien och Belgien.

Odds 1,97 ggr pengarna på denna dubbel.

Detta är så säkra pengar så det går inte att missa.

 Övrigt:

Detta är utan tvekan ett av de bättre VM någonsin, inte bara att Sverige gått vidare till Åttondel och kanske ännu längre, nä att se de flesta lagen spela en fantastisk fotboll har varit underbart. Åttondelarna igår var grymma och idag fortsätter det.

På tisdag är det äntligen ” Jannes gäng ” igen, jag blir överraskad om de även denna gång tar ett kliv framåt. Gör de detta är det närma en bragd stämpel, det ska inte gå att gå till kvartsfinal med att inte ens försöka spela fotboll. Skulle de klara det så har de faktiskt gjort något unikt. Vi håller givetvis på Sverige och hoppas, men vi ska inte bli besvikna om de inte klarar det. Att vinna gruppen, var bara det en större insats än vad vi hade förväntats oss.

England anser att vi i Sverige inte spelar fotboll, det gör vi inte heller, Vi försvarar oss, men det hade varit så skönt att få möta dessa överbetalda PR spelare som tror att de alltid ska vinna VM eller EM, i en kvartsfinal. Att är få tråka sönder dem och gå vidare på straffar, stoppa upp deras äckliga Shepards paj i strupen på dem så de håller käften.

Det blir ett rek till innan jag tar mitt pack och flyger till varmare breddgrader, kommer givetvis följa VM intensivt, men hur internet fungerar på mindre orter det vi vet vi alla. Fungerar det kommer det mer, annars är det lagom att avsluta VM med semifinal och finalspel vid hemkomst.