Sverige! Jag vet att drömmen är sann! – Av Birro
3 juli, 2018
VM: Spelrekommendationer kvartsfinaler FREDAG – Monsieur
6 juli, 2018

En inte allt för oviss kvartsfinal, ger utdelning. – Jonas Sjöland

Alla spel läggs  på fantastiska

RoyRichie

https://www.royrichie.com/en/football/world-cup-2018/20180707/russia-vs-croatia/

Jag lämnar landet samtidigt som vi har den största framgången i fotboll sen 1994, ett Sverige i eufori , glädjen visar inga gränser.

Med detta i mitt bagaget så är en semifinal plats i sikte, England är inget bra lag även om spelarna spelar i PR. Ett PR som för mig bara har fyra kanske fem lag som håller hög klass.

Detta ska ” Jannes ” landslag klara av.

Viktor var bäst på plan, Viktor som bara får spela matcher som man vet klubblaget ska vinna, han var fullständigt dominant, tillsammans med Albin och Forsberg .

Sebastian måste sitta på bänken nästa match, Gustav gjorde så Forsberg och Albin kunde få spela ut , det blev ett snabbare lag som gjorde detta till en promenad seger . Jag har sagt det innan , ” Sebbe ” platser inte.

Marcus måste bli bänkad nästa match, det finns spelare som är hungrigare och Berg är fullständigt iskall . Nu pratar vi fullständigt iskall.

Robin i målet har jag tidigare skrivit om, han är en av VM:s bästa målvakter .

Granqvist ja han är Granqvist inget speciellt, men kollektivet han ingår i är fan så grymt .

Nu måste också påpekas att Schweiz inte var bra, nä de var faktiskt riktigt dåliga , Sverige fick det klart lättare av att detta mediokra lag inte lyckas producera någonting, förutom sista kvarten. Inte ens då var det farligt.

Sitter på planet och läser tidningarna om framgången, jag som verkligen tycker vi är mediokra i vårt syniska spel , tror nu att det kan gå hela vägen till en semifinal men där blir det stopp, om det mot förmodan inte blir Ryssland i denna. Då är det stor chans att det blir final.

Nu till spel i kvartsfinalerna . Koncentrerar mig på en match.

Ryssland – Kroatien 

Spel 1

2

Odds 2,20 ggr pengarna

Spel 2

Kroatien att göra första målet och vinna.

Odds 2,10 ggr pengarna.

 

Kroatien hade sin dipp i åttondelen , de var inte bra och det var med nöd och näppe de gick vidare. Nu väntar hemmanationen som mutat sin väg fram till en kvartsfinal , i alla fall i gruppspelet. Det må vara fullsatt av fulla ryssar och en Putin som sitter på plats som den diktator han är, det kommer vara hårt tryck på Kroatien. Titta på spelartruppen Kroatien har, då ska det lossna igen mot ett mediokert Ryssland , Danmark spelade ett defensivt spel som Kroatien inte kom runt, nu kommer Ryssland pressa på och visa nationen och sin diktator var skåpet ska stå. Detta kommer Kroatien snabbt plocka ner och paketera till noll. Kroatien vinner denna match och en final plats finns mycket närma för detta otroligt vackra land. Till dubbla pengarna är det inte mycket att tveka på. 

Vi lever som vi lär, jag ser fram emot en kvartsfinal i Kroatien på lördag.