Benfica – Basel
5 december, 2017
Australian Open 2018
5 december, 2017

Bayern München vs PSG – Över 3,5 – 2,34

Bayern Munchen vs PSG – Över 3,5 2,34

Något avslagen match hävdar somliga mindre begåvade, uppdukat för ett målkalas hävdar vi med lite bättre hum än så.

Först och främst kan vi nog alla enas om att dessa två lag tillhör två av världens absolut mest skickliga offensiva lag med ruskig kvalité på precis varenda position. Bayern har sakteliga börjat trumma igång sedan man bytte den gode Carlo mot yrkestönten Jupp Henckyes.

Utgångsläget i gruppen gör att Bayern måste ösa på i sanslös fart för att lyckas komma ikapp dem 4 mål färre man saknar för gruppsegern. Att Bayern vinner detta med 4-0, nej det är inte särskilt troligt. Att Bayern kommer att gasa på för att åtminstone försöka, och om inte annat ge sin publik en rejäl uppvisning, ja det är istället väldigt troligt.

Vad leder då detta till? Jo, ytor bakåt. Och i dagsläget, vilket lag i hela världen är så vassa i djupled som just PSG? Inte särskilt många kan vi konstatera. Plumpen mot Strasbourg i helgen lägger jag inte alls i denna värdering, då det resultatet har lika märklig spegling av matchbilden som Peter Jihde har märklig personlighet.

Hur man än vrider och vänder på detta så kan jag inte ens föreställa mig hur detta inte ska kunna bli ett målkalas. Viljan att anfalla finns där, rädslan att förlora dagens match existerar inte hos något av lagen sett till förutsättningarna och framför allt, den offensiva kvalitén finns där, och det med råge.

Robben & Thiago borta, Lucas förmodligen borta. Neuer skadad och det är ju sett till vårt spel endast positivt. Utöver det tyder det mesta på att lagen ställer upp med bästa manskap med några eventuella undantag. Hur som helst finns där fullgoda ersättare i båda lagen.

Över 3,5 mål till 2,34 hos Unibet spelar jag i sömnen, och det med kraftig insats. För den något kloke, men ack så fege är Asianmarknanden över 3,0 mål ett fullgott alterntativ. Där får man priser till 1,89 gånger pengarna.

 

/Monsieur