Röda Stjärnan – Köln
7 december, 2017
Arsenal – topp 4!
8 december, 2017

Seg första halvlek nära Köpenhamn försöker rädda säsongen mot starka Sheriff? (2.10)

Efter gårdagens finfina rek i Champions league där min superbroder Heung-Min Son nätar till 2.40 går jag idag vidare till Europa league.

Köpenhamn har gått knackigt i serien och inte nog med det har man haft en del problem runtom klubben. Hur ska man då kunna rädda upp denna fiaskosäsong där man ligger hela 17p bakom Bröndby i ligan? Jo svaret ligger i Europa League.

Man möter ett Sheriff som ligger 1a inför sista omgången men som ännu inte är klara för slutspel. Köpenhamn ska vara ett par spelare bättre än sin moldaviska motståndare. Men jag hittar inget värde i att spela på raka 1an.

Jag tror mer på att Sheriff går ut för att hålla tätt vilket leder till att man ger bollinnehavet till Köpenhamn. Så troligtvis kommer första halvleken vara ganska trevande och nervös. Andra halvlek å andra sida, där måste något av lagen gå för ett resultat som de ej har efter första halvleken.

Jag spelar därför mest mål i andra halvleken på bet365 till 2.10!

Vi går för andra raka spelet.