Arsenal – topp 4!
8 december, 2017
Colo-Colo chilenska mästare med marginal? (1.95)
9 december, 2017

Chievo – Roma ( 2 Asian-1 ) 2,10

Chievo – Roma ( 2 Asian-1 ) 2,10

Låt oss börja med att konstatera, vilken JÄVLA fotbollssöndag vi har framför oss. Denna match är väl kanske inte den med allra högst underhållningsvärde såhär på förhand, men det duger gott och väl att inleda söndagen med en lunchmatch från Italien parallellt med matchen nere i södra England.

Nu ska det dessutom inte underhållas, det ska vinnas pengar. Vinna pengar gör vi genom att spela Roma asian -1 till det finfina oddset 2,10.

Jag har sett i stort sett alla Romas matcher denna säsong och Di Franscesco och hans mannar är någonting på spåren. Dem har smygit lite under radarn under inledningen av säsongen trots att man vunnit sin CL-grupp före lag som Atletico Madrid och Chelsea (!!). Högst förvånande på förhand, men väldigt välförtjänt såhär i efterhand. Utöver sina fina insatser i CL har man gjort det riktigt bra i Seria A och är i allra högsta grad delaktiga i den titelstrid som råder. Även om jag har svårt att se att Roma hänger med hela vägen in i maj, nog fan kan dem bli en joker om dem övriga lagen sviktar.

Chievo borta är en match som bara måste vinnas, och en match som kommer vinnas. Hur kan jag vara så obehagligt säker på det? Jo, jag ska villigt ersänna att jag inte direkt hänger på låset till Chievos oftast oförskämt trista matcher, men jag såg varenda löpsteg av deras senaste match mot Inter. Och herrejösses, 0-5 vart det. Nog är jag imponerad av Inter detta år, och Inter hade mycket väl kunnat dubbla dessa siffror med lite bättre skärpa. Men nej, den matchen var inte Inters briljans som stack ut, det var snarare det genomusla Chievos totala oförmåga att utöva sporten fotboll. Det var direkt tragiskt att skåda.

Nu vet jag att Chievo i sin natur faktiskt kan betydligt bättre än så, och att det finns risk för att en reaktion i positiv bemärkelse kommer, men kan dem stå emot Roma? Nej, jag tror verkligen inte det.

Asian-1 innebär att vi får pengarna tillbaka om Roma endast lyckas vinna denna match med ett mål, och till oddset 2,10 på www.unibet.com finner jag ett fint värde.

// Monsieur