Hellas Verona att ta viktiga poäng i bottenstriden? (1.80)
10 december, 2017
Atalanta att få igång målproduktionen i Serie A? (2.45)
12 december, 2017

SSL- Innebandy omgång 18

Hej igen!

FEM av sex spel satt senast! Det borde verkligen varit sex av sex men Aik tappade 5-0 till 7-6. Kul med omgång mitt i veckan, men riktigt knivigt att hitta spelen i denna omgång.

Tisdag: Storvreta- Dalen under 3.5mål första perioden @1.66 2/10 enheter

Allt tyder på att Storvreta denna match och det visar även oddset tyvärr. kliver därför in på underspel i första perioden. linan ligger ganska högt här och visst oddset är inte speciellt högt men tycker mig se att Storvreta gång på gång börjar dåligt i mathcer för att sedan komma igång i andra och tredje perioden. Dalen kommer från 8-0 i baken, vilket är precis som de låter katastrof men tankarna i denna match måste ju vara att hålla sig kvar så länge det går. Alltså, målsnål förstaperre i Uppsala ikväll.

 

Ondsag:  Linköping – Höllviken Höllviken +2.5 @2.0 2/10 enheter 

Linköping är i superform och med rätta favoriter här men deras matcher har ofta vunnits med uddamålet. Höllviken är ett lag som förvånat mig denna säsong och håller ofta ner siffrorna.

 

Torsdag: Thorengrupen – Sirius Thorengruppen att vinna @2.0 1/10 enheter

Gillade det jag såg från Thorengruppen i Solnahallen senast. Man fick en riktigt dålig start mot Aik i den matchen men käkade sig tillbaka och gav aldrig upp. Med en bättre start tror jag på att de finns segerchans här. Oviss match men om jag ska välja någon sidan blir det Thorenguppen.

Örebro – Aik Örebro att vinna @1.90 2/10 enheter

Precis som i matchen här över är det även här ovisst om vilka som drar det längsta strået. Örebro har nu fått tillbaka Jirebeck och även om dom radar upp förluster är en hemmamatch mot Aik en chans att ändra på detta.

Jönköping – Pixbo Pixbo 1×2 @1.45 4/10

Klasskillnad mellan lagen och om pixbo gör vad dom ska är segern säkrad.

 

Växjö – Helsingborg under 10.5 mål @1.72 4/10 enheter 

Jämna matcher blir i regel målsnålare och här tror jag att de kan bli en målsnål historia. Helsingborg har 5 raka där det blivit 10 mål eller mindre i deas match. Vilket såklart är ovanligt men spelet känns än mer intressant när man kollar på Växjös statstik. Dom har nämligen lyckats med att spela under 10.5 mål i deras senaste 6 matcher. Som ni märker är dessa lag upplagda för att gå jämt på torsdag och dom kommer nog göra det.

ALLA spelen är hittade hos BET365.