Stoke vs West Ham – Spelvärt odds som lär sjunka avsevärt framåt helgen
14 december, 2017
Mycket mål kring Gladbach (1.80)
15 december, 2017

STENSÄKER dubbel väntar oss på Lördag

Hoppas ni ryggade mig och spelade Everton och drog in en slant.
Gjorde ni inte det får ni skylla er själva och rygga denna istället om ni nu är sugna på att få er en extra slant såhär i juletider.

Efter två PL dagar mitt i veckan får vi nu hålla oss i två dagar innan det är dags igen.

Arsenal – Newcastle 
Man trodde att Arsenal hade fått ordning på grejerna rejält efter sina tre raka segrar däribland derbysegern mot Tottenham.. MEN man blir sig aldrig klok på den gode Arsene och hans mannar.
Man har efter förlusten mot Manchester United (läs mot De Gea) kryssat två raka mot Southampton och West Ham.
Dessa två kryss var dock på bortaplan, hemma på Emirates har man ett fantastiskt facit utöver missödet mot United (läs mot De Gea).

Man möter ett Newcastle som är inne i en total kris, man verkar mer fokusera på vem som ska äga klubben än på själva spelet.
Newcastle mår inte bra för tillfället, Rafa Benitez får inte ordning på någonting och spelarna börjar tappa skallen. Jonjo Shelveys beteende på övertid där han helt onödigt drar på sig ett rött kort är ett tydligt exempel på att det inte står rätt till hos Newcastle.

Detta kan bara sluta med Arsenal seger:
1.31 på Coolbet.

Chelsea – Southampton
Chelsea kom direkt tillbaka på vinnarstigen efter chockförlusten förra helgen mot West Ham genom att besegra Huddersfield med 3-1 på bortaplan.
Chelsea tog sig även vidare från den tuffa gruppen i CL där både Roma och Atletico Madrid ingick och kan nu för stunden fokusera fullt ut på PL innan det är dags för slutspelet i CL.
Vi kan tillägga att Eden Hazard verkligen har hittat formen, och när den herren mår bra då mår Chelsea bra.

Southampton har inte vunnit på fyra matcher och det enda positiva är att dom lyckades roffa åt sig en poäng borta mot Arsenal förra helgen.
Southampton har vunnit en match på bortaplan detta året på sju försök.
Southampton har ingen spets, ingenting som hotar Chelsea på Stamford Bridge och kommer därför inte ha något att säga till om denna lördag.

Därför spelar vi:
Chelsea till 1,40 på Coolbet.

Tillsammans får vi ett odds på 1,83 på dessa STENSÄKRA spel.