Stuttgart fortfarande dåliga på bortaplan? (2.10)
13 december, 2017
STENSÄKER dubbel väntar oss på Lördag
14 december, 2017

Stoke vs West Ham – Spelvärt odds som lär sjunka avsevärt framåt helgen

Stoke vs West Ham United
Lördag kl 16.00
SPEL : West Ham asian handicap +0,25 (=Insats+halv vinst tillbaka vid X)
Odds : 2,04

Bara att krypa till korset efter Citys överkörning av Swansea. Vidhåller fortfarande att förhandsanalysen var korrekt men utfallet blev långt ifrån vad vi tänkt oss. Så är det ibland i denna sport, bara att sträcka på ryggen och hoppa upp på PL-hästen igen. Revansch ska utkrävas.

Jag hittar redan såhär på natten mot torsdag ett spel till helgens PL-lördag som jag tror kommer sjunka avsevärt ju närmre vi kommer avspark på lördagseftermiddagen.

West Ham har sakteliga börjat stabilisera sig och börjar nå upp i den kvalitén som man kan kräva av truppen som är alldeles för bra för att vistas i dem nedre regionerna av tabellen. En seger och en oavgjort i sina två senaste matcher där Arsenal och Chelsea har varit motstånden, inte vilka dussinlag som helst. Imponernade. Ännu mer imponerande är att man hållit nollan i dessa två möten. David Moyes verkar ha tätat till det under Slaven Bilic synnerligen läckande försvaret.

Stoke då? 4 förluster på dem 5 senaste och ett spel som är fruktansvärt omständigt och idélöst. Peter Crouch må vara charmig på sitt sätt, men det är ofattbart att han kan vara startman i ett PL-lag år 2017. Det säger det mesta om Stokes ras nedåt som jag tror bara kommer bli värre och värre. Manager Mark Hughes sover inte bra för stunden och det är nog bara en tidsfråga innan han blir nästa tränare att skeppas iväg av en Premier League-klubb som fullkomligt stagnerat.

Kan nog trots allt bli en ganska jämn historia detta, men när vi får asian +0,25 på West Ham till över dubbla gånger degen, då kan vi inte annat göra än att kasta poletter på David Moyes och hans manskap. Är övertygad om att marknaden kommer röra sig ju närmre vi kommer matchstart och det förvånar mig inte om detta odds sjunkit till en bit under 1,80 när bollen sätts i spel på lördag.

För den mer djärve och girige figuren är drawnobet-linan till 2,60 ett fullgott alternativ. Jag kommer att spela båda linorna.

West Ham +0,25 till 2,04 hittar vi hos Pinnacle.

Skynda fynda.

//Monsieur