Mycket mål kring Gladbach (1.80)
15 december, 2017
Hörnkavalkad på bet365 Stadium? (1.97)
16 december, 2017

SSL -Innebandy Omgång 19

Nu går det fort mellan speltipsen.

Falun – Örebro över 10,5 mål @1.90 1/10 enheter

Är sugen på att spela -5.5 på Falun, mest för att Örebro har tappat det helt. För att ett överspel ska gå in måste båda lagen göra mål. Att Falun gör +6 mål känns ganska givet men mäktar Örebro med +3 mål känns spelet bra. Frågan jag ställer mig är om Örebro göra några mål alls. Notera insatsen 

Höllviken – Växjö -1.5 Växjö @1.83 2/10 enheter

Höllviken är för mig inte ett lag för den högsta serien, men dom kan glädja sig åt att det finns sämre lag denna säsong. Växjö som letar efter formen har en högre växel att lägga i och bör vinna denna match.

Linköping – Pixbo, 1×2 Pixbo @2.70 3/10 enheter

Omgångens mest spännande match på förhand. Linköping som fortsätter imponera omgång efter omgång men att dom ska kliva in som favoriter i denna match köper jag inte. Pixbo som också har hittat formen, inte minst Max Wahlgren. Nämndes i förra inlägget och noterades för tre poäng då. Skriver som i tidigare inlägg ¨gör som mig och lägg pengarna i Max händer¨. Omgångens bästa spel.

Helsingborg – Mullsjö Under 10.5 mål @2.00 1/10 enheter

Helsingborg radar upp underspel. Mullsjö är klart målgladare men tror Helsingborgs svit förlängs ett tag till. Notera insatsen

Aik – Storvreta Över 10.5 mål @1.90 2/10 enheter

Två målglada lag som möts. Storvreta bör vinna men det oddset är inte mycket för världen. Aik gör alltid en del mål och som är fallet blir överspelet givet. tips 5-8