Torino är storleken större än Spal. (1.71)
23 december, 2017
SSL – Innebandy omgång 20
26 december, 2017

Vi jobbar hörnor i Vitality stadium (1.80)

Julen är äntligen över och de dödliga återgår till sitt patetiska liv, men vad gör det när boxning day är här och det bjuds på en STEKLJUMMEN omgång i PL . Nåväl, jag ligger väl 9/10 i vunna spel för de som bryr sig om statistik så det skulle vara som att tacka nej till en påse pengar att inte rygga mig.

Jag blickar givetvis mot England och fokusen hamnar på Bouremouth – West Ham.

West Ham som har börjar bita sig tillbaka i tabellen tugga för tugga åkte på en tung förlust mot Stoke senast. Spelet då? Jo dett såg ju faktiskt ganska bra ut, mycket tillfälligheter som avgjorde i den matchen.

Som alla PLnördar vet vid detta lag så tenderar det på att bli en hel del hörnor när Bouremouth spelar på hemmaplan. Idag möter de West Han som är ett av lagen som aktivt söker hörnor och letar efter sina flaggstänger (ogbonna, Carroll, Antonio osv)

jag lägger då dagens peng på Ö10.0 hörnor i matchen till 1.80 på betsafe.

Så vad väntar ni på? In och riskera familjekassan. Det är ändå du som tjänat ihop pengarna.