West Bromwich – Everton
26 december, 2017
Anderson – Thiem
29 december, 2017

Monstervärde – Nu kör vi ( Snabba ryck! ) Mubadala Championsship

För en vecka sedan var jag inne och poängterade hur rysligt bedrövliga spelbolagen tenderar att vara i oddssättningen på tennisen i säsongens tidiga skede. Nu börjar det dock nästan angränsa till parodi.

Låt oss börja med slutsatsen om att värdet på Thiem som slutvinnare av Mubadala Open till 13 gånger pengarna för en vecka sedan, som nu sjunkit till 4 (!!!) var en praktträff av guds jävla nåde. Då ska det alltså påpekas att vi fått en oddssänkning på dryga 70%, utan att en endaste serve har protokollförts.

Stort grattis till er som spelade och nu kan casha ut en fin summa, utan att behöva svettas ens det minsta.

För er som såhär i sista sekund velar om man ska casha ut eller inte är mitt råd; jag har en bättre rekommendation.

Djokovic slutsegrare på ett gäng olika spelsajter finns till 2,62. Jag upprepar, 2,62!!.

Efter att även Rafa tillsammans med Wawrinka och Raonic kastat in handduken är följande spelare kvar i startfältet : Rublev, Bautista Agut, Anderson, Thiem, Carreno Busta och just ja, vinnaren av turneringen förra året likväl som vinnare om ett par dagar. Novak Djokovic. 

Kort och enkel motivering:

Tillbaka från lång skada, det känner vi till. Att han ställer upp i denna turre kan vi inget annat än tolka som att han nu är redo, redo att återta tronen som bäst i världen. Bakom sig har han tourens mest intressanta tränarteam i form av Stepanek och Agassi, och jag misstänker att Novak är rejält revanschsugen.

När vi dessutom redan har spel på Thiem till skyhöga 13 gånger pengarna är det tjänstefel att inte kasta in stora summor på Novak som slutvinnare.

Turneringsformen gör gällande att Thiem och Novak är klara för varsin semi, där Novak ställs mot vinnaren av Rublev och Bautiskta. Med den långa skadan beräknar jag, högt räknat att Djoko som max står i 1,35 oavsett vem han möter i semin. Väl i finalen är svårast tänkbara motstånd Dom Thiem. Om Djoko ej bryter benet på väg in till finalen står han inte ett decimaltecken över 1,50. Återigen högt räknat.

Man ska akta sig med att använda för mycket superlativ i bettingsammanhang, men jag tar mig friheten att kalla detta för ett jävla SUPERODDS. Spelbolagen är kraftigt ute och cyklar här, nästan på den nivån att jag tycker synd om dem. Hade jag suttit som oddschef och sett någon av mina undersåtar bjuda på dessa odds, då mina vänner, då hade personen i fråga blivit halshuggen med både yxa och svärd. Förslagsvis i lunchrummet.

Låt tennissäsongen börja!

Djokovic slutsegare. 2,62. Mubadala Championship.  Finns hos de flesta spelbolag. 

/ Monsieur