Tennis 2018, fiasko igen?
30 december, 2017
Investeringsrekommendationer 2018
31 december, 2017

Huddersfield – Burnley

Igår bjöd man er på en väldigt säker tennismatch.
Idag kommer det en fotbollsmatch, kul med lite blandning så att säga.

Årets sista omgång är här och vi vänder våra blickar till matchen Huddersfield – Burnley.
Två lag som överraskat rejält denna säsong och det är nog få som kunde förutse att dessa lag vid denna omgång skulle ligga på 11e (Huddersfield) samt 7e (Burnley) plats.
Men så är fallet och idag möts dessa två rätt så deppiga lag varandra, vi kan ju inte alltid bara spela på dom roliga matcherna. Vi måste hitta värde och det tror jag mig ha funnit här idag.

Huddersfield ligger alltså på 11e plats inför dagens match och kommer från två raka 1-1 matcher i bagaget, man har en statistik som lyder 4-3-3 hemma på John Smith´s Stadium denna säsong.

Burnley är ju säsongens stora överraskningslag, ligger sjua i tabellen som sagt och visar inga tendenser på att vika ner sig. Sist tappade man dock tyvärr en 2-0 ledning borta mot Man United.
Sean Dyche har verkligen fått ordning på sina mannar till denna säsong och jag tror faktiskt att Burnley kommer sluta på övre halvan när vi summerar denna säsong.

Detta lär bli en väldigt jämn tillställning, så oddset tycker jag är lite missvisande.
Att Burnley ska stå i hela 2,37 på pengarna tillbaka vid oavgjort tycker jag är alldeles för högt, runt 1,9-1,85 gånger pengarna tycker jag absolut hade varit rimligare.
Så jag rekommenderar er verkligen att investera en slant i detta spel!

Vi spelar alltså Burnley draw no bet till 2,37 hos Betsafe.

Har ni inte konto på Betsafe kan ni klicka på bilden och skapa ett och ta del av en bonus på 100% upp till 2000kr.