Tar eländet aldrig slut för somliga?
30 december, 2017
Huddersfield – Burnley
30 december, 2017

Tennis 2018, fiasko igen?

Vad i helvete är det som händer?
Förra säsongens andra halva av var ju rena parodin med alla skador.
Det som händer nu med alla skador gör ju att man återigen går in i någon form av kraftig ångest.
Wawrinka, Nadal, Raonic hade inför idag alla avbrutit sina planerade försök inför AUS open och vad händer då idag?
Jo Djokovic meddelar någon timme innan att han drar sig ur skitturneringen i Abu Dhabi.. Fortfarande inte helt återställd alltså sen sin skada som fick honom att kliva av i Wimbledon tidigare denna säsong.
Och skiten är inte slut här, Andy Murray får för sig att han ska in och spela någon uppvisningsmatch istället för Djokovic.
Det vi då får bevittna är något av det konstigaste man skådat, Murray kan knappt springa, han rör sig på planen som en stelopererad känguru och blir totalt överkörd av Bautista Agut.

I denna turnering förra året fick vi se en helt fantastisk match i finalen mellan just Murray och Djokovic.
Nu får vi istället se en final mellan Kevin Anderson och Bautista Agut.. Det får i alla fall mig att kraftigt överväga någon form av smärtstillande under hela finaldagen.

Nu ska vi alltså gå och vänta på alla storspelares besked om dom ens kommer till start i Melbourne, riktigt jävla tråkigt.
US Open var ett fiasko på alla vis, jag vill inte på plats behöva uppleva en semfinal i stil med Anderson – Carreno Busta igen.
I en Grand Slam ska dessa herrar spela och det är förbannat jävla tråkigt att bevittna en sån här fin turnering med ungefär samma startuppställning som senare i år kommer till Båstad och ska spela.

Att vi får uppleva en turnering som vi fick uppleva i Melbourne senast kan vi ju i stort redan nu utesluta.
Låt oss bara hoppas att några av dessa herrar kan spela så att världens bästa tennisspelare genom tiderna kan få några av rimligt värde att bolla med.
Roger Federer är alltså den bästa genom tiderna.

För er som vill ha ett litet speltips utan någon vidare motivering skulle jag rekommendera att spela att Kevin Anderson vinner imorgon mot Bautista.
Inget odds man hoppar i taket över men 1,55 på Anderson får ändå klassas som dugligt, finns inte på världskartan att han förlorar detta.

Gott nytt år!