Southampton – Crystal Palace
1 januari, 2018
Tottenham – West Ham
4 januari, 2018

SSL – Innebandy omgång 21

Nytt år, samma framgångsrecept!

 

Falun – Storvreta, Falun -1.5 @1.83 2/10 enheter. Odds från Bet365

Barcelona- Real Madrid i innebandysverige, så skulle man kunna beskriva detta möte. Falun har sett omöjliga att slå, en längre tid nu. Falun öser in mål i match efter match och även om Storvreta är riktigt bra tror jag att dom blir omöjliga att stoppa även här. Frågan är i vanlig ordning, hur många mål gör storvreta?

Örebro – Thorengruppen, Thorengruppen 1×2 @2.65 1/10 enheter. Odds från Svenskaspel 

Raka motsatsen till Falun- Storvreta. Här har vi bottenmötet som inte speciellt många utom nära och kära kommer ratta in ikväll. Thorengruppens sista möjlighet att ha en rimlig chans att hålla sig kvar detta år? Jag tror det.

Aik – Sirius, Sirius 1×2 @2.57 1/10 enheter. Odds från Svenskspel

Aik, starka på hemma i Solnahallen sett till truppens kvalité. Ser sirius som det bättre laget och tror att dom kan lösa detta. Hade tidigare en dyster form som har förbättrats på slutet, 3 segrar på dom 4a senaste matcherna.

Höllviken – Mullsjö, Mullsjö -1.5 @1.83 2/10 enheter. Odds från Bet365

Höllviken är inte speciellt bra och mullsjö har spelat upp sig en aning på slutet. Borde vinna denna match sett till trupp samt form.

Pixbo – Helsinborg, Helsingborg +2.5 @1.68 3/10 enheter. Odds från Svenskaspel

Senast förlorade Helsingborg med 9-1 en kolapps jag inte förstår hur den kom eller varför. Jag tycker inte man ska dra för stor växlar av den förlusten. Kohonens grabbar hoppar upp på hästen och skämmer inte ut sig igen till 1.68