Tottenham – West Ham
4 januari, 2018
En vecka kvar till Australien Open
8 januari, 2018

SSL – Innebandy omgång 22

Hejsan!

Omgång 21 var ett totalt mörker och det blev minus i spelkassan. Fortfarande klart plus på totalen, även om 2018 fick värsta tänkbara starten. Nya tag denna runda som startar redan imorgon(lördag).

Lördag

Thorengruppen – Storvreta, Storvreta Över 6,5 mål @1,66 4/10 enheter

Thorengruppen är nu avhängda och luften såg ut att ha gått ur umeåklubben redan i måstematchen mot Örebro. Thorengruppen gör vanligtvis 4/5 mål varje match, det stora problemet är dock att dom släpper in dubbelt så många. Satt först och kollade på Storvreta -3.5, men storvreta kommer från en tuff match mot Falun i baget bara fyra dagar tidigare.

Söndag

Linköping – Växjö, över 11,5 mål @1,73 1/10 enheter

En match som kan sluta hur som helst. Linköpings form är stekhet men fjolårsfinalisterna är inte dåliga. Kan inte ta ut en vinnare, riktar blicken mot överspelet i med tanke på att linköping gjort så många mål i sina senaste matcher.

Höllviken – Pixbo, Pixbo 1×2 @1,76 3/10 enheter 

Max, max och max. Ungefär så ser det ut när man kollar deras senaste match mot Helsingborg. Max Wahlgren gjorde 6 poäng mot Helsingborg, som nu leder poängligan. Jag skulle inte bli förvånad om Pixbo spelar final i vår. Tycker laget går från klarhet till klarhet och ska man spela final i vår, då måste man städa av ett Höllviken som krigar för att ta sig till slutspel.

Aik – Dalen, Dalen 1×2 @1,90 2/10 enheter

Aik är inte bra just nu, Hagberg och Stefansson som ska bära detta lag gör det inte. Man har gått från ¨kämpa om slutspel¨ till ¨rädda kontraktet¨ och som laget spelar just nu kommer man inte komma tillbaka på vinnarspåret. Dalen är absolut inte fläckfria men har goda chanser till seger mot Aik.

Sirius – Falun, Falun -3,5 @1,85 2/10 enheter

Sirius slog Aik senast som jag förutspådde, tyvärr bara efter förlängning. Falun, kan det vara det bästa innebandylaget vi sett i SSL? Frågan bör ställas. Svårt att se hur man inte ska mosa Sirius med eller utan Galante som skadat sig (efter att ha åkt pulka sägs det).

Mullsjö – Jönköping, Mullsjö över 6,5 mål @1,69 3/10 enheter 

Ett hemmastarkt Mullsjö bör slå ett formsvagt Jönköping. Bortalaget har endast lyckats lösa en seger på dom 6 senaste matcherna. Svårt att se hur Mullsjö inte stänker in en del kassar i denna match.

 

Alla oddsen är från Svenskaspel, då Bet365 inte släppt odds än.