OS 2018- Längskidor
9 januari, 2018
Head 2 head spel – Premier leauge!
10 januari, 2018

SSL – Innebandy omgång 23

Hej igen!

Det duggar tätt mellan omgångarna i SSL nu, riktigt kul för en inbiten innebandyälskare.

Onsdag

Helsingborg- Höllviken 1×2 @1,89 2/10 enheter Unibet

Det som talar för detta spel är att Helsingborg har ett bättre lag och spelar på hemmaplan. Det som talar emot är att Höllviken senast vände och slog pixbo, något som måste ses som en superskräll. Innan det slog man också Mullsjö i en något jämnare match. Är Höllviken på riktigt eller inte? Jag synar bluffen o lägger pengen på Helsingborg.

Falun- Thorengruppen, Falun över 7,5 mål @1,71 2/10 enheter Svenskaspel 

Falun förlorade senast mot Sirius, deras blott tredje förlust denna säsongen. Nu är man på hemmaplan igen och möter ett avsågat Thorengruppen. Falun kommer straffa Thorengruppen för den urusla insatsen i Uppsala.

Dalen- Sirius, Sirius +1,5 @2,00 2/10 enheter Bet365

Sirius spelade såklart inspirerat med tidig ledig ledning mot Falun. Tycker mig ha sett en längre tid att Sirius är på gång. Sakta men säkert kommer det synas i tabellen också, förhoppningsvis klarar dom poäng borta mot Dalen i denna match.

Jönköping- Linköping, under 11.5 mål @1,76 1/10 enheter Svenskaspel

Linköping, Vart har vi detta lag? jag velar från match till match. Senast var dom inte ett slutspelslag i mina ögon. jönköing är hemmastarka, men räcker man mot Linköping som är klart och ska så vara.

Pixbo- Mullsjö, Pixbo 1×2 @1.89 4/10 enheter Unibet

Precis som att Thoregruppen kommer bli straffade av Falun, kommer nu Pixbo att vakna igen. Den andra perioden vi såg senast mot Höllviken är det svagaste jag sett sedan i år av Pixbo. Kan inte se annat än man går ut hårt i denna matchen. Mullsjö är helt okej och ska spela slutspel men tar många av sina poäng på hemmaplan, bör inte räcka mot ett revanchsuget Pixbo.

Torsdag

Storvreta- Örebro över 11.5 mål 3/10 enheter Unibet 

Storvreta visade att man var både en och två klasser bättre än Thorengruppen senast. jag tror och hoppas att örebro kan stänka några kassar. Tyvkte mig se en hetare Ekengren än tidigare(såg inte hela matchen dock). Att storvreta vinner detta är såklart det som alla tror även jag.

Lycka till!