Lördagsfotboll
13 januari, 2018
Unik bonus!
14 januari, 2018

ELEAGUE Major 2018 Main Qualifier Matches Day 2

MOUSESPORTS-NAVI

Nu har major kvalet i csgo börjat och de är aldrig säkert när man spelar bäst av ett matcher men jag ser verkligen att navi vinner den här matchen mot Mousesports då Navi har S1mple som är hungrig efter att vinna majorn, men först måste dom kvala in och jag tror inte Mousesports kan stå ivägen för navi. Senaste bäst av tre Mousesports och Navi spelade så vann Navi med 2-0 i matcher och resultaten såg ganska så ensidiga ut då navi vann båda kartorna med 16-4 och 16-11. Med tanke på att Navi nu har en ingame leader som vann förra årets major med gambit så tror jag han har det som krävs för läsa av hur Mousesports spelar. Så navi har inte bara s1mple en av dom mest läskigaste inviduella spelaren som alltid toppar scoreboarden eller Zeus som är en kraftig ledare i laget, utan dom har också Electronic en ung talang som dom flesta proffs spelarna tror kommer bli en av de bästa spelarna de här året. Jag tror enda sättet Mousesports kan vinna den här är om ropz och Oskar spelar till sin högsta potential och de dom har visat en så länge håller inte mot navi.

Spelar navi Vinnare för 1.80 på Betway. 

 

FLASH-QUANTUM BELLATOR FIRE

Dom här är utan tvekan dom sämsta lagen i major kvalet dom torska båda sin första matcher. De jag har sätt från Flash är att de har ett riktigt bra lag spel då dom drar mycket fakes som får motståndarna att över rotera, dom använder sig utmärkt av popflashes och är helt enkelt svåra att läsa av. Quantum är ett blandat CIS lag som inte har visat mycket de hade en bra början mot Navi i första matchen men sen föll dom ganska snabbt isär och jag tror inte deras försvar kommer hålla mot Flash svår lästa taktiker. Jag tycker att båda lagen har bra aim men Flash ser mycket bättre ut som ett lag. Dom har aldrig mötts innan men både Flash och Quantums statistik är dåliga, men ryssar är inte vana att mötta taktiska lag utan dom förlitar sig mycket på sitt inviduella spel och de är där jag tror Flash kommer ha fördelen.

Spelar Flash som Vinnare för 1.85 på Betway 

 

MISFITS-G2

Den här matchen är till för dom som gillar att ta lite mer risker då G2 är de klart bättre laget. Men Misfits har en Ingameleader vars namn är SeanGares som tidigare har vunnit över fransmännens agressiva spel och han är nog en av dom som förlitar sig mest på anti taktiker och taktiker. Båda lagen har vunnit sin första match, G2 såg jätte skakiga ut mot Flash då dom låg under med 9-6 i första halvan av kartan men sen tog sig tillbaka och vann med 16-11, men dålig prestation av G2 som ska vara bättre en så. Misfits första match var mot Flipsid3 och de var länge sen jag såg ett lag spela så fin Cs som Misfits gjorde dom la bra flashbangs som förstörde Flipsid3 helt och hållet, först visste jag inte om de var världens bästa lag jag kollade på ellr om de var Misfits. Men om de spelar som de gjorde mot Flipsid3 så är de nog kört för G2. Självklart så har G2 riktigt bra spelare och en av mina favorit spelare(KennyS) men de jag såg igår gjorde mig besviken och jag tror att dom kommer falla här. Jag tror utan tvekan att det här kommer bli en riktig nagelbitare till match.

Spelar Misfits som vinnare till oddsen 3.10 på Betway, Men jag föredrar att ni lägger en liten slant.