Är det dags för Kyrgios nu?
13 januari, 2018
ELEAGUE Major 2018 Main Qualifier Matches Day 2
13 januari, 2018

Lördagsfotboll

Hittar två fina spel till dagens matcher.

Vi börjar i England och rör oss till Wembley. Tottenham ställs mot Everton. Jag tror stenhårt på hemmalaget i denna batalj.

Tottenham kommer utan Danny Rose och långtidsskadade Alderwereild men utöver det ser truppläget väldigt bra ut. Kommer från en veckas vila och lär vara rejält taggade till att göra en bra insats, och ska man hänga på CL-racet är detta en match man bara måste vinna.

Inledningsvis hade Spurs ganska svårt på hemmaplan men har nu verkligen steppat upp och raddat upp topprestationer och stor målfabrikation med West Ham för någon vecka sedan som enda undantaget. Detta samtidigt som Everton har 3 raka förlusteter och 5 raka utan vinst. Efter att Everton fick en rejäl energiboost av Big Sams intåg har man nu börjat få riktiga problem, särskilt med målproduktionen. Tosun från Besiktas är invärvad men har svårt att tro att han lär ha någon avgörande roll i denna match. Tveksam till om han ens får speltid då han anlände till klubben så sent som för några dagar sen och max har 2-3 träningar i sig med nya laget.

Förutsätter att Tottenham kommer att gasa på från minut 1 i denna match och sålänge man i någorlunda tidigt skede får hål på Everton bör detta spel sitta med god marginal.

Spelar Tottenham -1,5 till 1,90 på Coolbet.com. 

Klicka på bilden för att ta dig direkt till coolbets hemsida. Ta del av deras grymma 100% bonus upp till 1000kr! 

 

Girona – Las Palmas 

Jag måste säga att jag verkligen gillar det jag ser hos Girona. Inte så att jag följer dem som en slav men de gånger man ramlar in på deras matcher blir jag alltid imponerad. Inte för att dem nödvändigtvis alltid vinner sina matcher men deras driv och fart är alltid sevärt. Anfallsduon Stuani och Portu är två mycket kompetenta spelare som båda två defintivt borde tillhöra lag högre upp i tabellen. Anledningen till att jag väljer spel på Girona grundar sig dock på motståndet. Det oändligt urusla motståndet. Det ännu sämre motståndet när man tittar på deras bortastatistik. Las Palmas är nedtrycka till botten av La Liga och det skulle förvåna mig oerhört om dem lyckas ta sig därifrån. 14 förluster på 16 bortamatcher lyder Las Palmas stats inför detta möte, inget som skrämmer sådär våldsamt mycket.

När vi får 1,8 på rak hemmaseger provar jag placera mina slantar på dem röda krigarna. Har svårt att se att dem går lottlösa från denna drabbning.

Oddset hittar ni hos coolbet.  

//Monsieur