Australien Open 2018
15 januari, 2018
Omgång 2 – Australien Open
16 januari, 2018

Två ytterligare spel hittat till omgång 1

Ja, det var ju en bra start vi fick idag. Men inte ska vi klappa oss för bröstet för det, bara att gnugga vidare.

Coolbet bjuder på följande odds. 

Querrey vs Lopez. Spel Lopez 2.20 

Banorna är blixtsnabba i år. Snabbare än ifjol till och med hävdar vissa. Snabba förhållanden mynnar ofta ut i att spelare som Lopez tenderar att prestera väldigt bra. Deras spelstil är i stort sett helt beroende av snabba förhållanden. Querrey är såklart en i grunden bättre spelare än Lopez och har ett mycket större register att förhålla sig till. Trots detta väljer jag att placera en slant på Lopez i detta möte. Querrey har inlett säsongen svagt. Inte särskilt konsigt egentligen då han avslutade förra säsongen riktigt jävla uselt. Känns som han fortfarande försöker hitta tillbaka till där han var spelmässigt under sensommaren. Lopez däremot såg bra ut i Sydney och borde kunna ställa till det för Querrey här. Skulle suttit oddsen runt 2,05 här på Lopez. Nu får vi ett par punkter högre än så, därav ett värde som vi inte kan ducka ifrån. Inte allt för stor insats skall dock tilläggas.

Kokkinakis vs Medvedev. Spel Medvedev 2.25 

Här hänger jag inte alls med. Kokkinakis har varit skadad under väldigt lång tid och gjorde sin comeback i Hopman cup för någon vecka sedan. Där såg han förvisso rätt bra ut, men långt ifrån så bra som somliga verkar vilja påstå. Kokkinakis spelar på hemmabana och övervärderas fortfarande allt för mycket, och allt för ofta. Hans talang ifrågasätter jag inte alls, men hans spelstyrka i dags dato sätter jag ett stort frågetecken på. Medvedev däremot, en nästintill prickfri säsongsstart för ryssen. Landar i Melbourne med sju raka segrar mot klart kompetenta spelare och en ATP-titel i bagaget så självförtroendet lär det inte var något fel på. Hur påverkas Medvedev av att möta en hemmaspelare som kommer ha publiken i ryggen? Ja, utmärkt skulle jag säga. För tre dagar sen spelade han final mot stjärnskottet De Minaur inför en extatisk Sydney-publik, och det gick ju som bekant såpass bra att han hämtade hem en titel.

Summa summarum är detta en jämn match där vi förmodligen kommer få se en hel drös med vackra forehandvinnare från båda parter, men att Kokkinakis är satt som såhär stor favorit köper jag inte för fem jävla öre. Vi spelar Medvedev i denna match utan någon som helst tvekan.

// Monsieur

Klicka på bilden för att ta dig direkt till coolbets hemsida. Ta del av deras grymma 100% bonus upp till 1000kr!