Omgång 2 – Australien Open
16 januari, 2018
Handbollsfeber
17 januari, 2018

SSL – Innebandy Omgång 25

Nytt upplägg för spelanalyserna här på Oddsbaren. Tidigare har jag hittat ett spel i varje match, ett koncept som varit framgångsrikt i många år. Dock har det inte varit så denna säsong. Har på spelen med 3 enheter eller fler en riktigt bra statistik på 9 av 11 spel(sedan Oddsbarens början). Så nu kör vi bara dom spelen med högre insats i bloggen.

Tisdag 

Höllviken- Linköping, Linköping -1,5 @1.90 3/10 enheter

Linköping, ¨laget som bara hade en bra form¨. Nu ligger man 4a och har legat där uppe hela säsongen. Höllviken som ena omgången spelar för att hålla sig kvar och i nästa om slutspel. svårt att veta vart man har detta Höllviken. Bra odds, ett bra Linköping men som sagt vart har man höllviken?

TIPS: 3-7

Onsdag 

Dalen- Storvreta, Storvreta -0,5 @1.72 5/10 enheter

Storvreta ska bara vinna mot dalen. Det som gör att detta inte spelar 10 enheter på detta är att storvreta har en förmåga att vinna efter övertid alldeles för ofta. Dalen slog också Storvreta senast med 5-4 så sent som i december. Med det sagt ska ni veta att Storvreta bara ska vinna, sett till trupperna.

TIPS: 3-6

Torsdag 

Sirius – Thorengruppen, Över 10,5mål @1.90 3/10 enheter

Thorengruppen måste gå för 3 poäng, lika så Sirius om dom ska ha något med slutspelet att göra. Sirius har under januari och del av december spelat mognare samt att man lyckats göra mål på sina chanser. Thorengruppen vann senast mot Aik, matchen borde varit avgjord efter andra men Thorengruppen är experter på att släppa in mål i 3e perioen (perfekt för överspel).

TIPS: 7-8 e.förl