Lördagens Grand Slam – Monsieur
20 januari, 2018
Uppdatering från Australien
21 januari, 2018

Lördagsfotboll i England & Spanien

Inte alltid optimalt att sitta småberusad på Hisense Arena nere i ljuvliga Melbourne med Fabio Fognini framför ögonen och samtidigt publicera lördagens fotbollsrekommendationer. Men, ska poängteras med all önskvärd tydlighet att dessa två val har en kraftigt djupare intellektuell botten och analys än vad man vanligtvis har efter ett par enstaka öl i plastglas.

 

Las Palmas vs Valencia. SPEL VALENCIA 1.78

Snurrigt odds detta, minst sagt. Sist vi spelade emot Las Palmas hade vi Girona till hjälp att bryta ned Las Palmas. Gick som bekant rätt enkelt där siffrorna bokfördes 6-0 till Girona. Detta var endast ett par dagar sen och finns inget i Las Palmas som tyder på uppryckning, vare sig på skadefronten eller avstängningar. Valencia däremot är uppe på CL-plats och där lär dem stanna säsongen ut. Äntligen är den gamle giganten tillbaka i toppen efter flera år av total jävla misär. Truppläget ser bra ut och jag ser inte någonting annat än att Valenica kommer dominera matchbilden och således vinna denna match med god marginal. Valencias fyra raka segrar kontra kanariefåglarnas oändliga förlustrad gör att handikapplinor finns till intressanta priser för den mer girige.

 

 

Leicester vs Watford. SPEL Leicester 1.88

Watfords fina säsongsinledning har bytts ut mot formmässig kollaps. Länge sen vi fick se en bra insats från Silvas mannar. Leicester däremot ångar på och är synnerligen starka hemma på King Power stadium. Inga spelarmässiga frånfall från Leicesters håll bortsett från kapten Morgan. Plockar Leicester rak utan att blinka.

 

Oddsen hittar ni på fina 10Bet som just nu har en exlusiv 100% välkomstbonus upp till 1000kr.

Klicka på bilden som tar er vidare till sidan. Där ni även kan ta del av deras fina bonus.

Söndagens spelanalyser publiceras senare.

//Monsieur