Uppdatering från Australien
21 januari, 2018
Uppdatering från Australien!
22 januari, 2018

Söndagsfotboll i Italien & England – Monsieur

Söndagens utbud bjuder på några riktigt härliga matcher och jag hittar hela fem spelrekommendationer som jag spelar stor insats på. Eftersom det är fotboll vi håller på med är det ibland svårt att pricka rätt på 5/5 men idag känner jag att det finns alla möjligheter för att ska kunna göras. Vi börjar i Italien och tar oss sedan till södra England.

Inter vs Roma. Spel under 2,5  2,14 COOLBET

Målkalas tänker ni? Mjo, ingen särskilt udda med den tanken då samtliga spelbolag verkar tänka i samma banor sett till prissättningen på över/under-spelen. Helt fel resonerat tänker jag. Låt mig motivera.

Ja, vi kan fastslå att Inter och Roma har kompetenta trupper med mycket offensiv skicklighet och är i sina bästa stunder mycket frejdiga i sitt anfallsspel. Nu räcker det ju inte bara att ha ett bra material, man ska förvalta det i bra prestationer utsträckt över en hel säsong. Låt oss fastslå att båda dessa italienska giganter hamnat i en rejäl formsvacka, både resultat och målmässigt.

Både Roma och Inter är två lag jag följer slaviskt och har gjort under lång period och det ser riktigt illa ut på bägge håll. Tittar man på statistiken har inget av lagen lyckats göra mer än ett mål i en match på dem senaste sju försöken. Inget av lagen alltså. Då ska det sägas att detta är två lag som bör vara med uppe i toppen och fighta om titeln, och därav titt som tätt kunna städa av somliga lag med stora siffror. Inget som någon gjort dem senaste månaderna.

Med all respekt för den offensiva spetsen som kommer ställas ut på planen ikväll tycker jag ändå detta odds är alldeles för högt sett till förutsättningarna. Vi spelar underlinan 2,5. Lägg därtill att Dzekos medverkan är lite oklar då han frenetiskt ryktas till Chelsea, en affär som kan bli klar i dagarna.

Sampdoria vs Fiorentina. Spel 1x 1,65 COOLBET

Jag vet, Sampdoria har usel resultatsvit sista tiden. Jag tycker dock resultaten är en aning missvisande då man förtjänat att  få med sig en större poängskörd än man fått. När man nu möter Fiorentina hemma på Stadio Luigi ferraris lär revanschlustan vara stor. Fiorentina saknar dessutom viktiga Gaspar. Nej, 1,65 på dubbelchans Sampdoria mot ett ganska trögt Fiorentina finner jag spelvärde i. Helt klart.

 

Napoli vs Atalanta. SPEL över 2,5  1,85 COOLBET

Två av Italiens i särklass mest underhållande lag. Atalanta har på dem senaste sju matcherna täckt överlinan i sex. Napoli är som vi vet alltid extremt, ja nästan ibland lite väl öppna och ihåliga i sitt försvar men kompenserar det med att ha ett av europas mest väloljade anfallspel. När Napoli spelar brukar vi sällan få över 1,7 på denna överlina. Ska sägas att Hamsik riskerar att missa matchen men utöver han ser båda trupperna mer än redo ut. Tror verkligen på en chansrik tillställning och således en match med mycket mål. Över 2,5 kastar jag mig över till detta odds.

Udinese vs Spal. SPEL Udinese 1,81 COOLBET

Vi kan väl börja med att komma överens om att Udinese är ett mycket bättre fotbollslag, med mycket bättre spelare än Spal. Räcker det? Ja, det tycker jag nästan. Men om vi ska vara lite mer utförliga i motiveringen kan vi se att Udinese kommer in till denna drabbning med 3 raka storvinster på hemmaplan och utöver det 6 vinster på 8 försök på sista tiden.  Spal däremot går trögt som en slemhinna. Som sig bör ska sägas, Spal ska inte ha något i Seria A att göra. Nu har president Walter Mattiolo gått ut i pressen och lovat en bra mercato i januarifönstret som ska sätta fart på Spalskeppet men det kommer tyvärr, för Spals del, inte hinna få någon effekt till detta möte. Udinese ska föra denna matchbild från minut ett och bör vinna detta med god marginal. Rak etta på Udinese måste spelas.

Southhampton vs Tottenham. Spel Tottenham 1,73 COOLBET

Tottenham trummar på och gav oss förra helgen en fin handikappseger mot Everton till fint odds och med stor marginal. Det vi ser från Tottenham just nu är ett väldigt välfungerande kollektiv som vräker in mål och samtidigt håller tätt där bak. Inga nya skador eller andra bortfall sen senast och jag ser ingeting som tyder på att Tottenham ska dra ner på takten i denna match. Southampton är inne i en bedrövlig period och har bara mäktat med 2 vinster på 15 försök senaste månaderna. Lägg därtill att man mötte Tottenham för bara några veckor sedan och blev fullkomligt överkörda på Wembley.

 

Oddsen hittas som vanligt på Coolbet. Vågar nästan lova att ni inte hittar högre odds på storligorna än hos dem såvida ni inte håller till er på spelbörserna.

Klicka på bilden för att ta dig direkt till coolbets hemsida. Ta del av deras grymma 100% bonus upp till 1000kr!

 

// Monsieur