En hemvändare på toppen av sin karriär
29 januari, 2018
Plötslig längtan efter curling
31 januari, 2018

Full veckoomgång i Premier League – Monsiuer

Formen fortsatt fin och vi kliver snart in i ny räknemånad. Innan dess ska vi hinna med att slutföra mittveckans omgång i England och Premier League. Efter en rejäl analys av samtliga matcher hittar jag fyra matcher där jag finner spelvärden att placera mina slantar på.

Utöver dessa fyra sneglar jag på United X2 borta mot Spurs då Tottenham ser ut att eventuellt ha en hel drös med ordinarie kärnspelare frånvarande. Fortfarande dock ganska oklart huruvida den akutella statusen är på dessa spelare så därför avvaktar vi en aning tills vi fått lite mer konkret information. 1,74 dubbelchans är annars väldigt högt prissatt på United.  

 

Tisdag kl 20.45 Swansea vs Arsenal. SPEL över 2,5 mål 1,78

Arsenal med vind i seglet efter cupsegern mot Chelsea och dessförinnan överkörningen mot Palace. Med Miktahriyan signad och Aubameyang på väg till London börjar det se ljusare ut för Wenger och hans kära klubb efter en riktigt jobbig vinter.

Jag tror att man kommer gå in stenhårt i denna match och våga gasa på den högsta växeln. Truppläget ser jättebra ut och man kommer ställa upp bästa tänkbara elva.

Swansea kommer till Liberty Stadium med en superskalp i bagaget när man slog Liverpool senast. Tränarskiftet har än så länge gett resultat och det som innan såg så in i helvete nattsvart ut för svanarna börjar se bättre ut och man kan med en fin resultatrad nu i september faktiskt ta sig loss från bottenträsket.

Två lag på frammarsch där Arsenal besitter kvalité nog att faktiskt lösa detta överspel helt på egenhand gör att jag spelar överlinan till kvällens möte. 1,78 på coolbet känns klart spelvärt.

 

 

Tisdag kl 20.45 West ham – Crystal Palace. SPEL dnb West ham 2,01


Stora skadebekymmer hos båda lagen ska vi börja med att slå fast. Aningen värre i West Ham-lägret och därför har oddsen förmodligen satts som dem satts.

Jag håller dock inte med spelbolagen här, inte ens för fem sletna öre. Trots West Hams skadebekymmer har man en väldigt bred och kompetent trupp och kommer ställa upp ett fullgott lag på banan ikväll. Spelare för spelare är man bättre än Palace och när man dessutom väger in hemmafördelen här känns det väldigt märkligt att man prissatt Crystal Palace som favoriter.

När vi får pengarna tillbaka vid oavgjort till över dubbla pengen på hemmalaget West Ham här måste det spelas utan att ens tveka. Över en månad sen West Ham förlorade i PL och när vi har Chicharito som spetsar laget ikväll tror jag verkligen det finns fullgod chans för hemmalaget att ta med sig tre poäng. West ham draw no bet till 2,01 på coolbet.

 

Onsdag kl 20.45 Southampton vs Brighton. SPEL rak etta Southampton 1,82

Enkla motiveringen är att Southampton är ett mycket lag med betydligt bättre spelare än Brighton. Medan Southampton underpresterat rejält under säsongen har Brighton överraskat en del och ligger över nedflyttningsstrecket.

Av det jag ser hos Brighton tror jag trots deras fullt godkända höst att man kommer få en väldigt jobbig och svår vår. Har svårt att se att Brighton håller sig kvar i Premier Leauge när vi summerar tabellen i vår.

Southampton däremot kommer börja klättra. Truppen är helt enkelt alldeles för bra för att vara placerad såpass lågt nere i tabellen. I både FA-cupsegern mot Watford senast samt den oavgjorda matchen mot Tottenham såg det ut som man är på god väg att faktiskt börja hitta rätt igen. Tror verkligen Southampton vinner denna match. 1,82 på rak etta hittas hos coolbet.

 

Onsdag kl 20.45 Newcastle vs Burnley. SPEL rak etta Newcastle 2,25

Succélaget från i höstas börjar nu komma ner på jorden igen. 8 raka utan seger varav dem 4 senaste är rena förluster känns mer rimligt för det skrynkliga laget Burnley än att varje helg behöva se dem ta sina oförtjänta 1-0 segrar med sitt ofantligt tråkiga spelsätt. Som det kanske hörs har jag väldigt svårt för Burnley. Finns ingenting, vare sig på ledar eller spelarhåll jag gillar hos dem lilafärgade uslingarna. Lägg därtill att deras arena stinker urin och ser ut som en kloak.

Är mina personliga tankar om Burnleys arenadoft motiveringen till varför jag spelar Newcastle här? Nja, så oseriöst kan det såklart inte vara. Bortsett från förlusterna mot Chelsea och City har Newcastle en ganska fin resultatsvit på sistone och av spelet att döma är spelet på uppåtgående trend.

Newcastle lär nog vara väldigt måna om att vinna matcher som dessa här nu under våren för att så snabbt som möjligt haka av sig bottenstriden. Av det jag sett och läser mig in hos dessa lag adderat med hemmaplansfördelen tycker jag att 2,25 på rak hemmaseger kittlar. Den lite mer sparsamme och kloka kan titta på asianlinorna och hitta asian -0,25 till 1,88.

Undertecknad känner medvind efter en mycket fin januarimånad och väljer efter en del övervägningar att spela rak etta till det fina oddset 2,25.

 

Klicka på bilden för att ta dig direkt till Coolbets sida och ta del av deras grymma 100% bonus upp till 1000kr

// Monsieur