Ryssarna älskar också sina barn
3 februari, 2018
Hemmastarka Getafe vinner mot ett roterande Leganes? (2.00)
4 februari, 2018

Colo-Colo vinner sin seriepremiär (1.95)

Man har ju legat lite i skymundan då den riktiga fotbollen (den sydamerikanska) har haft ett uppehåll. Men nu börjar de flesta ligorna komma igång. Så nu är man igång igen.

Colo-colo är som sagt Chiles äckligaste lag, Chiles svar på Malmö. Det vill säga att dom får allt med sig av domaren. Likt de svenska töntarna som dömer så bajsar de chilenska domarna på sig när de ska döma Colo-colo.

Colo-colo har behållit en stor del av sin trupp (speciellt de viktigaste spelarna) och också fyllt på med spetskompetens utifrån. Insaurralde exempelvis, en oerhört meriterad mittback som kommer från Boca Juniors.
Man har också tagit in Carlos Carmona, som innan de två chilenska copa america gulden var den spelare med flest mästerskap i Chile. Då han sen i ung ålder spelat i de flesta u-landslagen och upp till A-landslaget. Han kommer från Atlanta United i MLS. men har spenderat den mesta av sin professionella karriär i Bergamo, Atalanta.
En mycket rutinerad trupp med Jaime Valdes, Jorge Valdivia och Gonzalo Fierro. Som nu också kompletteras med dessa nyförvärv.
Lägg då också till att Colo-colo tar tillbaka Bryan Carvallo från sin utlåning till just dagens motståndare Antofagasta. Bryan var Antofagastas klart bästa spelare förra året.

Man kan säga att jag inte ser varför Colo-colo inte springer hemma denna serie i år heller.

Antofagasta då?
Ja de har tappat de flesta av sina spelare till de större klubbarna i Chile, det kommer nog synas denna säsong. Man har inte heller riktigt attraktionskraften att ta till sig de avdankade stjärnorna som återvänder till Chile. Man producerar inte heller så mycket talanger som exempelvis Cobreloa gör heller.

Det som är ett minus är att Colo-colo brukar vara ganska dåliga i sösongsöppningarna och speciellt i första matchen. Men även om, bör dom vinna mot Antofagasta idag även om det är på bortaplan.

Så jag spelar Colo-colo att vinna till 1.95 på 10bet.

 

Klicka på bilden för att ta er direkt till deras sida och ta del av deras 100% bonus upp till 2000kr!