ATP 250 Fredag – Monsieur
9 februari, 2018
Allt var bättre förr.
9 februari, 2018

Stryktipset vecka 6

Varmt välkomna till mitt första inlägg här på Oddsbaren, tackar ödmjukast möjliga för chansen jag fått här. Nu upp till bevis om man kan leverar pengar till er läsare också. Idag ska vi kliva in på något så svårt som Stryktipset. Kommer inte skriva om alla matcher då det mest blir långdraget och samma klychor används hela tiden. Siktar istället in mig på ett par matcher med olika anledingar. I botten av inlägget kommer ni sedan finna hela raden.

West ham – Watford  2

Två lag som liknar varandra mycket när det kommer till prestationer.  Arnautovic är verkligen fronten i detta West ham, när han flyger högt så gör West ham det samma. Men Arnaitovic sitter inne på kanske dom största dalarna i ligan också precis som West hams resultatrad. Tycker mig även se det samma i Watford, under hösten var det riktigt höga toppar medans vintern mest bestått av djupa dalar. Vilket lag vaknar på den goda sidan? 1 2 spelas.

Bristol – Sunderland 1×2

Varför skriva om en match som man helgarderar? Jo, många tänker nog att Bristol är en given spik men i en denna jämna och tuffa rad på stryktipset är 15% på Sunderland värd ett tecken om man har möjligheten till det. Det är egentligen inte som är positivt i Sunderland, det är jag med på. Men har sett många av Bristols matcher på sista tiden, dom har hela tiden problem att föra matcherna samt att resultatraden sviktar rejält. Skräll-läge på dom polkagrisrandiga från nordöstra England.

Wolverhampton – QPR 1

Veckans spik. Wolfs är denna seriens svar på Manchester City, radar upp bra prestationer och skapar många målchanser varje match. QPR saknar både spetts och bredd för att kunna utmana topplagen inte minst på bortaplan. ¨Bergetta¨ som Niklas Holmgren hade sagt.

Trevlig helg!