Helgfotboll i England och Italien – Monsieur
9 februari, 2018
Dahlin yngst i historien
11 februari, 2018

ATP 250 Lördag – Monsieur

Två av tre igår till oddset 1,60 och 3,0 satt utan några problem i raka set, medan Rublev förlorade mot Tsonga i en som vi förutspådde mycket sevärd och tight match. Idag tre spel.

 

ATP SOFIA 250 

Copil vs Kovalik. SPEL Kovalik 2,78 

Semifinal i en ATP-turnering och dessa två namn finns med. Inte superväntat om man säger så, och deras livs chans att nå en ATP-final. Inte fy skam. Såg såklart Kovaliks hela match igår mot Baggen då vi hade spel till 3,0 på Kovalik och han såg mycket bra ut. Särskilt bra i dem viktiga poängerna och det vittnar om att han har huvudet på rätt sida och det kan mycket väl bli den avgörande faktorn här. Som sagt, inga kanonspelare dessa två och har egentligen inte spelstyrka att vara i en semi i en ATP-turre. Att det skiljer såhär mycket i favoritskap är ruggigt märkligt. Copil gjorde det väldigt bra mot Müller och det finns fog för att han ska vara satt som favorit, men inte såhär pass stor. 2.78 är för högt på Kovalik och vi måste ge Kovalik förtroendet att ännu en gång förvalta våra pengar till väldigt fin avkastning.

 

ATP Rotterdam 500 KVAL 

Denis Istomin vs R.Bemelemans. SPEL Istomin 1,92 

Kval till nästa veckas 500-turre i Rotterdam där flera riktigt tunga namn har anmält sig, däribland Federer som siktar på sno åt sig världsetta-positionen från sin ”kompis” Rafa Nadal. Blir spännande. Först ska vi hinna med lite kval för att se vilka som ska göra storfräsarna sällskap. Vi börjar med Istomin vs Bemelemans.

Här ska Istomin vara stor favorit. Oddsen säger något annat. Klart spelvärde på Istomin. Motivering: Dels är Istomin en bättre spelare i grunden. Han trivs bra i Rotterdams inomhushall och ser formstark ut. Vi hade ju tidigare i veckan spel på Istomin mot Troicki och den förlusten svider fortfarande, Istomin hade full kontroll på den matchen och borde glasklart ha vunnit. Såg även Bemelemans uttåg mot den osympatiske Dzhumur (här hade vi spel på Dzhumur) och Bemelemans såg riktigt usel ut. En ganska formsvag Dzhumur vann den matchen i två raka set och Bemelmans hann med att bli bruten 4-5 gånger under 2 set. Det håller lixom inte när man spelar inomhustennis.

Klar favör Istomin i detta möte hävdar jag och när oddset är så högt som 1,92 spelar jag stor insats.

M.Klizan vs S.Tsitsipas. SPEL Klizan 2,40 

Har hela morgonen försökt vrida och vända på analysen inför den här matchen och jag kommer till slutsatsen att jag överhuvudtaget inte förstår dessa odds. Tycker Klizan såg bra ut mot toppspelaren Wawrinka medan Tsitsipas i veckan åkte mot den numera usle Chardy. I min bok går det defintivt dessutom att argumentera för att Klizan är en vassare spelare med flera vapen. Nej, 2,40 = Jättevärde.  

 

//Monsieur

 

Klicka på bilden för att ta dig direkt till Coolbets sida och ta del av deras grymma 100% bonus upp till 1000kr