Dahlin yngst i historien
11 februari, 2018
Världens bästa fotboll är tillbaka – Marcus Birro
13 februari, 2018

Långtidsspel på bethard (4,50).

Kul med den fantastiska Kalla reken till 7.00 degen. Fantastiskt och gratulerar till er som hängde på den.

Har tyckt mig hitta ett långtidsspel med bra värde, inte en 7 taggare men 4,33 är inte så pjåkigt.

Själva spelet är ”vinnarens nationalitet Champions League” Spanien.

Här är de Engelska lagen favoriter till 2.37. Men jag kan absolut inte hålla med, Premier League är mycket hårdare i tabellen och den enda rimliga titelutmanaten är Manchester City. Och jag kan inte riktigt se den.

Jag tror att spelet ligger så högt då Real Madrid i en dålig form möter PSG som satsar stenhårt på Champions League. Fine, det köper vi.

Men vad har vi för andra spanska lag?

Sevilla. Givetvis är Sevilla ingen favorit. Även om Sevilla är ett riktigt cup lag. Men det är inte så realistiskt. Det är inte här värdet ligger, givetvis.

Barcelona. Det är här pengarna ligger, själva värdet. Det går att skriva så mycket om Barcelona men man kan i stort sett sammanfatta det såhär: Messi.

Inte bara det attMessi är en utomjording. Här har vi Suarez, coutinho och en drös andra stjärnor. Lägg då till att Barcelona äntligen fått in en målvakt som inte är korpennivå, Ter Stegen. Alla seriösa fotbollsentusiaster vet vad Barcelona kan åstadkomma och hur de kan göra det. Med bitarna på plats kan de vinna 4-0 hemma mot vilket lag som helst och det är inget konstigt.

Lägg då också till den lilla kryddan i att ärkerivalen Real Madrid tagit två CL-Titlar i rad. Nu vill Barcelona bryta detta givetvis. Lägg då också till att Barcelona har all chans i världen på trippeln, speciellt nu när ligan är avgjord.

Men nu till varför det är ett överodds. Slår Real Madrid ut PSG så kommer detta odds rasa. Då har vi plötsligt ett Real Madrid med enbart CL att satsa på och ett livsfarligt Barcelona.

Så jag synar denna och ni bör göra detsamma.

Viva Espana!