Nils-Eric Johansson, en av våra allra största – Marcus Birro
19 februari, 2018
Spelanalys veckotennis ATP – Monsieur
21 februari, 2018

OS – Skidskytte Mix-stafett

guten Morgen!

 

Fortsatt 100% i OS och här kommer nästa spel, denna gång siktar jag in mig på ¨jippoetappen¨ det vill säga den mixade stafetten. Spelet jag riktar in mig på är åter igen ett H2h spel, denna gång mellan 2 nationer. Tyskland att komma före Norge till 2.10 är ett bra spel. Det luriga när det kommer till stafetterna  är att man oftast hittar en syndabock i varje lag istället för en åkare som gör en bra insatts. Med det sagt förstår man att bredden är det viktigaste att räkna med här. Där står Tyskland och Norge med en bra bredd på herrsidan, något fördel Norge med tanke på Böe-bröderna. Nu till det som får mig att spela detta spel, Laura Dahlmeier. Där är inte norskorna lika starka, Olsbu är åkaren som ska stå upp mot suveräna Laura. Olsbu sköt bra senast på masstarten men kom nästan minuten efter täten då. Ett varningens finger bör dock sägas att de kan vara klokt att se vilka åkare som ställer upp för varje land.