Helgspel Premier League – M
3 mars, 2018
Milanoderby och seriefinal i La liga – Söndag
3 mars, 2018

Tennis ATP INDIAN WELLS PARIBAS OPEN – VINNARSPEL

Indian Wells drar igång nästa vecka strax utanför Palm Desert i Kalifornien. Den tennisturneringen som ofta brukar refereras till som ”den femte Grandslamen”. Med andra ord; oerhört prestigefylld turnering det här med stora prispotter. Stora tennisevent innebär givetvis att undertecknad med sällskap får ta och packa väskan och bege oss till staterna tidigt på nästa vecka.

Vi börjar med det lite tråkiga. Ett otroligt stort bortfall av stjärnspelare har vi tyvärr fått bekräftat. Murray är sen tidigare out, Rafa Nadal deklarerade häromdagen att han också är out. Utöver det kommer inte spelare som Wawrinka, Tsonga, Goffin, Gasquet heller komma till start. Djokovic i skrivande stund ytterst tveksam. Trist såklart. Om man ska hitta nånting positivt ur detta skadeelände är det att spelbolagen, bl annat 888sport och Leovegas i detta fall, inte riktigt verkar ha tagit alla avhopp i beaktning när man prissatt vinnaroddsen.

Har hittat ett gäng riktigt höga överodds där det finns ett gigantiskt spelvärde i. Finns risk att oddsen kommer sjunka drastiskt i dagarna så jag rekommenderar att placera spelen så fort det bara någonsin går. Leovegas och 888sport har också den förmånliga funktionen att man väldigt smidigt kan ”casha out” spel som fortfarande är pågående, och flera av dem spelen jag kommer rekommendera kommer garanterat att halveras och säkert mer därtill redan i tidigt stadie av turneringen varpå det kommer gå att sälja av spelen till väldigt fina priser.

Innan vi drar igång så kan det vara bra för er mindre belästa att förklara förhållanden som brukar råda under Indian Wells. Banorna har i flera år varit väldigt långsamma med hög studs. Raka motsatsen till vad som till exempel är läget i Australien Open. Det mesta tyder på att det lär bli samma i år. Kan vara bra att ha med i beräkningarna.

Leovegas, 888sport, Mrgreen och även Unibet har presenterat vinnaroddsen nyligen medan flera andra bolag ännu inte givit ut några vinnarodds.

INDIAN WELLS ATP MASTERS 1000 Vinnarodds. 

Del Potro 13,0  – I och med alla bortfall är han enligt oddsen nummer tre på den mest sannolika vinnaren. Djokovic som är ytterst tveksam till att ens komma till start står i 7. Cilic 13. Zverev 14. Tycker Del Potro bör stå lägre än såhär. Har verkligen spelat upp sig och ska inatt spela final i Acapulco efter att ha slagit Thiem och Zverev i raka set i kvart respektive semifinal. Formen på väg uppåt och har tidigare varit i final här i Indian Wells. Spelförhållandena bör passa honom och ser mycket stabil ut i bollandet.

Kyrgios 21 – Här finns det en fara att han eventuellt ej kommer till spel då han drog sig ur Delray Beach med känningar i armbågen. Av rapporterna vi får är dock detta läkt och han ska vara fit for fight tills denna turnering drar igång i mitten på kommande vecka. Kyrgios är som alltid extremt oberäknelig och kan som jag tjatat om tidigare, lika gärna ryka i första omgången mot en kvalspelare som han kan vinna hela turneringen utan att tappa ett set. Ungefär så svajjig är han. Men högstanivån, den är odiskutabelt helt ofattbart bra. Spelade väldigt bra på USA:s hardcourt förra året i både Indian Wells och sedan i Miami där han snöpligt åkte ut efter en episk match mot Federer i semifinalen. I indian wells förra året slog han Zverev och Djokovic efter ruggigt bra insatser innan han dessvärre var tvungen att lämna WO pga magsjuka. Känns som han skärper till sig när han landar på amerikansk mark. Minns även att han nådde final i Cincinatti i höstas. Kyrgios till 21 kommer störtsjunka såfort han visar sig vara i fysiskt gott skick.

Anderson 41 – Finalist i Acapulco nu inatt. Innan dess titel i ATP New York. Med andra ord, FORMSTARK! 41 gånger pengarna, jättehögt. Dessutom en av tourens mest seriösa spelare som alltid, verkligen alltid ger 100% och allt som oftast kommer upp i hög nivå. Stabil spelare helt enkelt. Fin lottning och Anderson kan hota om titeln.

Chung 67 –  Tycker han såg bra ut trots förlusten mot Anderson häromdagen. Vill nästan påstå att han nog förtjänade att vinna den. Förhållandena som kommer vara i Indian Wells kommer passa Chung alldeles utmärkt där han kommer nöta ut merparten av sina motståndare med sin fantastiska stabilitet från baslinjen. Kan en bra dag hota vem som helst. Samma sak här, alldeles för högt sett till potential.

Bautista Agut 101 – Vann alltså för några timmar sedan ATP Dubai 500. Förvisso relativt lätt väg till finalen innan han idag imponerande slog Pouille i raka set. Han är en matchvinnare av guds nåde och gör alltid jävligt solida insatser och har en väldigt hög lägstanivå. Öppnar startfältet upp sig är Bautista en sådan spelare som alltid är där och utnyttjar det. 101 gånger degen, ofattbart. Alltså, 101 gånger pengarna har typ Ymer i en Grand Slam. Kanske inte riktigt, men inte långt därifrån. Nu pratar vi om en spelare som redan i år vunnit två ATP-titlar och i och med att 5-10 toppspelare inte kommer delta pga skada, ja då kan jag verkligen inte begripa det här oddset.

Querrey 101  –  Svagt att åka mot Ebden i Acapulco. Innan dess final i New York. Amerikan är han, och precis som alla amerikaner, dem presterar ofta bra på hemmaplan. 101 är högt och kapacitet att gå riktigt djupt här finns med fin lottning.

Schwarttzman 67 – Har visat bra form och är riktigt jobbig att möta för dem allra flesta. Trots sin extremt dvärglika kropp lyckas han vara en av världens bättre spelare. Har verkligen kapacitet att slå ut i stort sett alla i startfältet.

Pouille 67 – Ojämn spelare men som gjort riktigt bra resultat på sistone. Finalförlust i Dubai alldeles nyligen. Innan dess finalförlust i Marseille. Risk att han kommer vara sliten men kommer han upp i sin höga nivå har han spelstyrka att ta sig långt. Hela vägen till titeln? Kanske inte, men till 67 ggr degen, varför inte?   

Thiem 34  –   Grym match mot Shapavalov i onsdags på hardcourt där det såg ut som att han verkligen äntligen hittat rätt på det underlaget. Dagen efter gjorde han en usel insats mot Del Potro och man började tvivla igen. När han väl har en bra dag är en extremt bra och här i Indian Wells har han levererat riktigt bra resultat förut. Fick lite av sitt genombrott här för två år sedan när han hotade Djokovic i en magisk match när Thiem fortfarande var relativt okänd. Nu tillhör han världens top 10 och även om hans spelstil mest lämpar sig för grus så är dem långsamma och högstudsande banorna i Indian Wells något som passar honom bra där han får den extra tiden han behöver för att få igenom sina stora svingar på både back och forehandsidan. 

Rublev 126  – Alltjämnt svajjig i sina prestationer. Blandar fenomenala matcher med riktiga bottennapp. Får han till det kan han slå igenom vem som helst. 126 måste testas.

Tiafoe 201 – Vann titeln i Delray och kommer med all största sannolikhet inte vinna, men 201 gånger pengarna, hemmaplan, en seger mot Del Potro i bagaget, visst kommer han in i den här turren med gott självförtroende. Haft förbannat otur med lottning i dem senaste stora turneringarna, inklusive samtliga grand slam. Lite flyt med lottningen här och han kan ta sig riktigt långt och då kan vi få fantastiska priser att sälja av det här ooddset till.

Krajinovic 301 – Semifinal i Dubai där han förlorade i avgörande tiebreak mot Pouille. Krajinovic är mycket bättre än folk tror. Superstabil bollare som är som klippt och skuren för den här typen av spelförhållande. Samma sak här som med Tiafoe. Fin lottning och han kan ta sig djupt i turren.

Monfils 101 – Det sjuka är att Monfils var den sista jag tog med i den här utläggningen om var det finns värde. Trots att hans spelstyrka och egenskaper egentligen borde ha gett honom någon grandslam-titel i karriären. Men han får aldrig till det, och jag börjar snart ge upp honom. 101 kanske är rätt här, faktiskt. Men, i och med att han ibland blixtrar till, då kanske han faktiskt bestämmer sig och går långt. Ingen stor insats men går att argumentera för att 101 trots allt är för högt.

Berdych 51   – Började den här säsongen så oerhört bra där han efter Roger Federer nog får betraktas som den turneringens bäste spelare (Australien open). Sedan har det gått lite trögare. Hittar han Melbourneformen blir han farlig här. En otroligt rutinerad spelare detta måste tilläggas.

Verdasco 201 –Vet inte riktigt om han förtjänar att vara här men, varför inte. 201 gånger pengarna. Gjort riktigt bra resultat här genom åren. Vi låter gubben vara med och betraktas som ett kul övervärde.

Kolschreiber 301 – Nu börjar det kallna. Men, 301 gånger degen? Trots allt en gedigen spelare det här som varit med i toppen i massor av år. Gjorde en grym insats mot Federer i Rotterdam och förlorade något orättvist mot Tsitspias senast i Dubai. Såklart ingen spelare som kommer vinna. Det kan vi konstatera. Men ta sig förbi ett par rundor och sjunka till 30-40 i odds. Absolut. Det kan han. Isåfall en oerhörd potential till sanslöst oddsfall.

Oddsen går att hitta hos LeoVegas, 888sport, Mrgreen och Unibet och några andra. Jag är rädd för att dem här kommer att störtdyka redan innan turneringen drar igång. Särskilt när dem andra bolagen kommer publicera sina vinnarodds och Unibet och övriga kommer inse hur otroligt fel ute dem är på ett dussin spelare.

Till sist, nämna Indian Wells vinnarodds utan att nämna den store favoriten Roger Federer? Jo, 2,25 står han i skrivande stund i. Jag tycker det är lite för lågt. 2,50 eller över, då kan det börja andas spelvärde. Federer är trots allt regerande mästare här och har ju inte börjat året särskilt dåligt, milt sagt. Eller snarare såhär; Han fortsätter på det overkligt framgångsrika segertåg han påbörjade för dryga 13 månader sen. Men 2,25, njaa, lite för lågt ändå. Ska verkligen betonas att den här turneringen till skillnad från Grand Slams, avgörs i tre set. Bäst av tre set alltså.  Det är en rejäl skillnad mot att spela bäst av fem och det öppnar alltid upp för större skrällar än vad Grand Slam ofta bjuder på. Många spelare ser det som lite för stort mentalt hinder att besegra någon av giganterna när man vet att man måste plocka tre set. Det hindret finns inte i den här turneringen.

Blir otroligt kul och spännande att följa. Oddsbaren är på plats från och med onsdag 7 mars, då första rundorna drar igång. Självklart kommer spelanalyser och speltips dagligen publiceras på oddsbaren under hela turneringen. Utöver matchspel kan det säkerligen tillkomma avancemangsspel så fort lottningen är klar på måndag kväll. Då kommer majoriteten av ovannämnda vinnarodds justeras REJÄLT då spelbolagen kommer inse hur vissa av dem spelarna kommer ha otroligt större chans att gå långt än vad oddsen i nuläget ger sken av.

Chum Yetza!

//Monsieur

Har ni ej konto på dem sidorna som erbjuder dem här oddsen. Skapa omgående konto via att klicka på bilderna nedan och ta del av deras välkomstbonusar.

                                                                                              

Klicka på bilden för att ta er direkt till Unibets hemsida och ta del av någon av deras grymma välkomstbonusar!