Det är i sprickan som ljuset slår in – Av Marcus Birro
7 mars, 2018
EL platserna är viktiga för ekonomin (2.10)
10 mars, 2018

Stryktipset Vecka 10

Lördagen står runt hörnet, biran är på kylning och humöret är på topp!

 

QPR – Sunderland 1 

Sunderland är helt under isen och på bortaplan har inte laget vunnit sedan mellandagarna. QPR blandar och ger men det är på hemmaplan lagets segrar trillar in. I skrivande stund har QPR 65% en % som kan ses som hög men på denna veckas stryk den absolut bästa spiken!

 

Aston villa – Wolfes 1

Villa började denna säsongen väldigt trevande och det kändes länge som laget aldrig skulle kunna utmana. Nu har man hittat formen rejält  men kanske framförallt spelet, man vinner och gör det övertygande. På andra sidan har vi ligaledande wolfes, ett minst lika bra lag på pappret men på bortaplan har spelet sviktat en del. Tror mig kunna se en match där villa är det bättre laget och vinner välförtjänt. Knakse är det dessa två lag som går upp direkt till Premier League. Chansetta!

 

Här har ni min rad, mot 13!