EL platserna är viktiga för ekonomin (2.10)
10 mars, 2018
Söndagsfotboll från Seria A och Östersund – Monsieur
10 mars, 2018

Indian Wells Masters – Nu är det igång

Undertecknad med sällskap landade i onsdags och har såklart varit på plats under den första rundan. Inte så värst mycket att varken hitta spel eller rapportera från första rundan då det först är idag, eller inatt svensk tid, som alla dem seedade spelarna tar sig an turneringen då runda två går av stapeln. En viktig nyhet, och väldigt tråkig sådan är att Nick Kyrgios sulade in handduken tidigare under dagen och kommer alltså inte komma till spel. Armbågen var det som spökade denna gång sägs det.

Utöver det finns det inte särskilt mycket att rapportera om från första dagarna. Inga skrällar eller stjärnfall direkt. Kachanov och Tiafoe borde väl förvisso vunnit sina matcher men dem är såklart ändå inga spelare som riktigt skulle ha hotat om dem finare placeringarna.

Kl 00.30 natt mot söndag: Grigor Dimitrov vs Fernando Verdasco. SPEL Verdasco 2,95 

Idag, lördag amerikansk lokal tid ( Alltså svensk lördag kväll ) inleder alltså runda två där bland annat Federer och Dimitrov för att nämna några av dem toppseedade kliver in i handlingen. Spelvärden i deras matcher? Federer står i 1,03 så njaa, inte riktigt spelvärde om man säger så. Däremot möter Dimitrov en formstark och trivsam Fernando Verdasco i ett möte som mycket väl kan bli en batalj som gör att världstrean Dimitrov skickas hem redan nu. Verdascos högstanivå är väldigt hög, hans problem är att han sällan lyckas hålla en kontinuerlig nivå över tid. Enstaka matcher och enstaka turneringar kan han dock blixtra till och har ett offensivt spel och en fantastisk returneringsförmåga att han kan slå ut vem som helst en bra dag. Dimitrov däremot, världstrea för stunden, är såklart inte ens nära att i spelstyrka ens vara världstrea. Att han ens ligger top 5 idag är ju som vi alla vet enbart pga av det näst intill parodiskt stora bortfallet av skadade spelare som öppnat dörren för ”sämre” spelare att nå rankingar dem annars aldrig skulle nå. Låter kanske som jag nedvärderar Dimitrov lite väl mycket här? Såklart är han en fullt kompetent världspelare och har en bra och vass högstanivå.

Dimitrov likt Verdasco har dock den svagheten att kontinuiteten av bra prestationer inte finns där. Blandar och ger alldeles för mycket. Verdasco sitter på fin form och har gjort mycket bra resultat här i Indian Wells förut. Dimitrov däremot rök mot Jaziri (!!) i Dubai senast och har historiskt sett alltid haft svårt att hitta rytmen på den amerikanska hardcourten under våren. 2.95 kittlar. Dimitrov såklart favorit och har också 3-2 i inbördes möten mellan dessa men sådär stor favorit att han ska stå i 1,40? Nej, tycker nog inte det.

Spelförhållande är som vi varit inne på tidigare ganska långsamma med hög studs och det ska passa Verdasco bättre än Dimitrov. Har Verdasco en bra dag och hittar sina returer kommer Dimitrov få det jobbigt. 2.95 tar vi på Verdasco-seger. För den lite mer fege finns Verdasco +1,5 set till 1,65. Också ett väldigt fint värde.

 

Bethard.com ger dessa odds och just på tennis i matchodds är man allt som oftast marknadshögst.

 

23.00 Lördag Daniil Medvedev vs Matteo Berretini. SPEL Medvedev 1,55 

Andra spelet vi slevar in idag är på den unge ryssen Medvedev. Slog hemmaspelaren Steve Johnson i förstamatchen i raka set och har sett bra ut under hela säsongsinledningen. Såg matchen på plats inne på Stadium 1 och jag har sällan sett så lite folk vara i en så stor arena. Steve Johnson, var har hans form tagit vägen kan man fråga sig? Inte ens kapabel till att ens försöka använda sin backhand på något annat sätt en slice, och inte ens slicen är bra numera. Hur som helst löste Medvedev det där utan problem och ställs nu mot en spelare som ytterst sällan befinner sig i sammanhang på ATP-touren. En ganska så halvmedioker Challengerspelare som trots ett par segrar inte haft glänsande resultat på sistone. Bör skilja ett gäng nivåer i spelstyrka idag och ska inte vara någon tuff match för ryssen detta. Servade jättebra i första matchen dessutom, den gode Medvedev. 1,55 på vinst för Daniil Medvedev tar vi på Bethard och får 1,55. Borde stå i 1.40. Om ens det.  

 

Redan imorgon har jag hittat ett par ruggigt fina spel och en dubbel som kan vara värd att lasta en stor insats på. Publicerar dessa under morgondagen.

Vad gäller långtidsspel finns ju dessa att läsa i tidigare inlägg men kommer efter dagens runda gå igenom lottningen lite närmare. Har öppnat upp sig på en del håll och vissa spelare med lite för högt odds har fått väldigt fördelaktiga lottningar. En formstark Anderson som nu slipper Kyrgios och utöver det inte har särskilt stora hinder på vägen har all chans att ta sig till en semi. Spelbolagen har inte lagt Kyrgios avhopp i beaktning ännu och man kan därför hitta Anderson till 34 gånger degen på Bethard. Alldeles, alldeles alldeles för högt sett till förutsättningarna.  

Schwartzman till 82 (!!), det hade jag också placerat ett par slantar på så fort det bara går. Som slutvinnare är det vi pratar alltså. Kan vara bra att påpeka att det såklart går att sälja av dem här spelen under tunreringens gång till då förhoppningsvis väldigt bra priser om dem tar sig djupt i turneringen.

Nu är det dags att sula i sig en kopp kaffe och sen bege sig till tennisområdet och kanske unna sig en och annan dryck av det godare slaget utan att för den sakens skull kollapsa på innerplan. Gäller att hålla fokus och bevaka allt som bara går för nu JÄVLAR (ursäkta språket) ska det hämtas in stålar från och med idag och 10 dagar framåt som turneringen pågår.

Kanske börjar bli tjatigt men är värt att betona att om man ej har konto på Bethard.com och gillar att spela på tennis så bör man skapa ett konto där snabbare än Harald Treutigers TV-karriär tog slut. Oddsen är som sagt ofta högre än övriga spelbolag och man har en återbetalning på 99%. Svårslaget.

Skapar du konto via bilden eller HÄR får man ta del av exklusiv insättningsbonus på 200%. Sula in en röding och få 1500 att spela för.

 

//Monsieur