Indian Wells Masters – Nu är det igång
10 mars, 2018
Chiellini är en ambassadör för alla, även utanför fotbollen – Av Marcus Birro
11 mars, 2018

Söndagsfotboll från Seria A och Östersund – Monsieur

kl 20.45 Inter vs Napoli. Rak bortaseger till Napoli; 2,05 

Juventus tar kl 15 emot Udinese på hemmaplan vilket såklart med all största sannolikhet lär innebära tre poäng för den gamla damen. Det gör att Napoli går in i bortamatchen mot Inter senare på kvällen (20.45) med lite av en sylvass kniv mot strupen. Efter torsken mot Roma häromveckan finns det inga andra alternativ än tre poäng för Napoli ikväll om man inte ska bli ifrånsprunga av Juve i ligaracet.

Inters säsong som började väldigt bra har ju nu på slutet mer handlat om när Spaletti ska få kicken. Spelet ser torftigt och stundtals uselt ut och även om spelarmaterialet på många sätt är riktigt bra möter man ett Napoli som kommer med i stort sett bästa möjliga trupp med ett tydligt segerkrav på sina axlar. Frånsett senaste plumpen mot Roma har man idel segrar på sin vinstrad och är ett bättre lag än vad Inter är. Inget snack. En rak bortaseger ger i skrivande stund 2,05 och jag tycker det finns fog för att hävda att det måste prövas. Napoliseger, 2,05 alltså. Betfair.com hittas oddsen hos.  

 

Kl 17.00 Östersund vs Gais. SPEL Båda lagen gör mål; 1,84

Kvartsfinal i cupen. Att Östersund är där var väl kanske ingen överraskning. Var lixom bara ett par veckor sedan man till exempel lyckades vinna BORTA mot Arsenal. Att då ta sig till kvartsfinal i Svenska cupen, ja det känns väl rimligt. Lär nog dessutom vara hög prio att vinna cupen även i år för Norrlandsgänget då man nog mer än gärna vill ta sig ut i Europa i år igen efter senaste succén.

Gais då? Hade Elfsborg och Bajen i sin grupp. Var nog alltså inte allt för många som trodde man skulle lösa ett avancemang men satan så man löste det. 4 mål mot Vasalund, 3 mål mot Bajen borta och 3 mål mot Elfsborg borta. 10 mål på tre matcher tidigt in på säsongen mot kvalitativt motstånd. Det är imponerande. Går inte annat att säga. Såg främst Gais match mot bajen och där hade man till och med bud på ännu fler mål. Blir nog en rejäl utmanare till att vinna superettan i år, gänget från Göteborg.

Östersund i sin tur är ju inget lag som direkt priorterar försvarsspelet. Fokus är alltid på det offensiva och att göra mål och det leder mer än ofta att man ibland ger bort både ytor och enkla misstag långt bak i banan då man ändå är såpass trygga i sin tro på sin offensiva kapacitet. Finns alla förutsättningar för ett målkalas här. Att båda lagen ska göra mål till 1,84. Taget. Stor insats.   

 

Söndag kl 18.00. Genoa vs Milan, SPEL Dubbelchans 1X Genoa 1,71

Innan Milans torsk i torsdags mot Arsenal hade man en fruktansvärt uppåtpekande formkurva med idel vinster. Jag är av den personliga åsikten att man fått lite bättre utdelning och lite fler poäng än vad prestationerna egentligen gjort gällande.  Nu tar man sig till Genua för att möta ett lag som verkligen är på uppgång med tre segrar på dem senaste fyra. Inte mot vilket dussinmotstånd som helst dessutom. Inter slog man tryggt hemma med 2-0 för någon vecka sedan och innan dess knep man en bortaskalp mot Lazio, på Olimpico. Inte alla lag som kan stoltsera med det.

Vinst på både hemmaseger och oavgjort ger just nu 1,71 hos Betfair.com. Tycker marknaden övertror och övervärderar Milans form och senaste resultrad.

 

//Monsieur

Betfair.com ger 100% på din första insättning som ny kund upp till 1000kr till låga omsättningskrav.