Indian Wells Måndag – Monsieur
12 mars, 2018
CL-tisdag. – Monsieur
12 mars, 2018

DIF-Häcken, vi sneglar mot underspelen

Svenska cupen kvartsfinal: DIF – Häcken. SPEL under 1,0 första halvlek asian: 2,25 Betfair

Cupkvartsfinal kl 19.00 står på schemat. Marknaden har tidigare i veckan satt Djurgårn som klar favorit men det har jämnat ut sig en aning ju närmre inpå avspark vi kommit. Med all rätta, DIF har influensa i laget och flertalet viktiga kuggar står utanför elvan ikväll. Lägg därtill att man alltjämnt fortfarande saknar en striker av högkaliber, Tino Kadewere håller lixom inte. Vad är det Bosse och Özcan ser i honom? Vad finns för hake? Det borde Janne Josefsson och gänget på uppdrag granskning grotta ner sig i istället för att syssla med det trams dem mest ägnar sin tid åt.

Djurgården gjorde ett bra cupspel och gick för första gången på 5 år vidare från gruppen. Ingen titel sedan 2005. Man lär vara väldigt måna om att inte sabba den här chansen att ta sig vidare och få till ett derby mot AIK i en eventuell semi. Insatserna gav trots allt i mitt tycke lite väl bra utdelning sett till vad presationerna som sådan egentligen gjorde sken av. Ser alltjämnt trögt ut och ett mittfält med Walker och Karlström som centrala ankare, det är näst intill löjeväckande om man ska betrakta sig själva som en aspirerande toppklubb.

Häcken då? Väldigt bra försäsong där nya tränare Andreas Alm tagit efter och byggt vidare på den stabiliteten som Micke Stahre implementerade förra året. Alm kan DIF mycket väl sedan sina år i AIK och lär veta vilka nycklar som ska användas för sterilisera Djurgårdens anfallspel.

Oddsmarknaden skriker målkalas här. Jag håller inte riktigt med om det. Vi såg i Östersund vs Gais häromdagen att man nu i cupspel och utslagsfas gärna prioriterar försvarsspelet i första hand för att inte gå bort sig. Då är dem två lagen väsentligt mycket mer offensivt balanserade än Häcken och DIF.

Under 1,0 mål Asian första halvlek  ger 2,25 på Betfair. Tycker det är ett intressant odds. Vi får pengarna tillbaka ifall det blir exakt ett mål första halvlek. 2,25 provar vi. 

//Monsieur

 

Klicka på bilden för att ta er direkt till Betfairs sida. Oddsbörs och sportsbook av världsklass.