Supervärde på Liverpool – långtidsspel Champions League
13 mars, 2018
SSL – Slutspelet börjar
13 mars, 2018

Indian wells Tisdag

Ganska platt dag igår utan några utstickande resultat att rapportera om. 16-delsfinaler för den nedre halvan av lottningen ikväll. På pappret inga matcher som får en att höja ögonbrynen och i skrivande stund är det ingen match där jag riktigt känner att det finns spelvärde i.

För en liten skrällpeng skulle man kunna snegla åt att spela Philipe Kolschreiber att vinna mot Marin Cilic till 5,05 hos Bethard.com. Marknadhögst helt klart. Cilic såklart favorit men han har förlorat mot betydligt sämre spelare än Kolschreiber i sådana här stadie av turneringar och kroaten har inte riktigt hittat formen på slutet. Kolschreiber är en rutinerad gammal räv som en bra dag defintivt har chans att rå på Cilic. Inga stora insatser men en liten peng kan tysken vara värd till 5,05.

Såg Lopez senaste match mot Escobedo där Lopez taktiskt och tekniskt verkligen utmanövrerade Escobedo å det grövsta. Jack Sock är en extremt formsvag spelare som ofta är väldigt upp och ner i sina prestationer. Vann med 2-0 mot Fabbiano i förra rundan men det utan att imponera ens det minsta. 2,55 på Lopez, kanske något att överväga.

Annars ska det bli mycket intressant att se Ferrer mot den till synes mycket formstarke Juan Martin Del Potro som i och med flertalet bortfall på hans sida av lottningen nu gått fram som rejäl storfavorit att ta sig till final. Möttes för några veckor sedan dem här där det gick till tre set men Del Potro drog längsta strået. Ska mycket till för att Ferrer ska få revansch ikväll. Det där bör Del Potro vinna och oddsen 1,20 påvisar detta också. Inga speltips här men given match att följa.

Imorn kväll drar åttondelarna igång och då börjar det dra ihop sig lite mer. Tills dess, på återhörande.

Glöm ej gå in och lyssna på veckans Podcast där Birro intervjuar tennislegendaren Jonas Björkman i ett långt och ruggigt briljant avsnitt. Finns där man hittar podcast. Birros Sportpodcast heter den. https://oddsbaren.podbean.com/  

Podden görs i samarbete med Bethard.com som ger Oddsbarens läsare en exklusiv välkomstbonus för nya kunder på 200% på din första insättning upp till 1000kr.