Indian wells Tisdag
13 mars, 2018
Onsdag: Champions League – Monsieur
14 mars, 2018

SSL – Slutspelet börjar

Slutspelet är äntligen här!

Efter att ¨betydelselösa¨ matcher har avlöst varandra är det nu dags att spela på riktigt. Storvreta och Falun ska promenera sig vidare utan att behöva anstänga sig allt för mycket. Där är det inte mycket att säga, min gissning är att det blir 4-0 i båda matchserierna. Om vi kikar på Linköping- Växjö är jag kluven till vilka som går vidare, tror mig tycka se en till växel i Växjös spel medans Linköping spelar närmre sitt max. Frågan man fåt ställa sig där är ¨om Vipers lyckas spela bättre och göra det som krävs?¨ jag tror inte dom löser det tyvärr. Min gissning 4-3 till Linköping.

 

Nu till den sista och kanske intressantaste matchserien på förhand, Pixbo- Mullsjö. Har tjatat om Pixbo på hemmaplan så många gånger i år så ni förstår säkert vart jag kommer landa. En kille som jag är bra på nämna vid namn är poängligatvåan Max Wahlgren. Den killen har kapaciteten att ta Pixbo till final! Mullsjö blev bättre och bätrre ju längre serien gick och kanske kan dom hota Pixbo sett över 7 matcher, men även Mullsjö har hittat sitt spel bäst på hemmaplan.  Övertygad om att Max och Pixbo kopplar greppet direkt om denna spännande matchserie.

 

Pixbo att vinna efter full tid

Bet365 @2.00

Svenska spel @1.90 

unibet @2.02

Pixbo att vinna inkl. övertid 

bet365 @1.72