Dags att ta död på myten om den defensiva italienska fotbollen – Av Birro
13 mars, 2018
Indian wells Tisdag
13 mars, 2018

Supervärde på Liverpool – långtidsspel Champions League

10bet: Liverpool bästa engelska i Champions League 4,35

Alltså det måste skett något misstag här? 4,35 på att Liverpool blir bästa engelska lag men med den extremt viktiga detaljen att ”dött lopp”-regeln gäller. Just 10bet har den regeln, andra sidor har lite olika villkor på spel som dessa så jag rekommenderar verkligen att spela hos 10bet eller läsa igenom dem diverse spelbolagens regler innan man placerar sitt spel.

Ska kort förklara hur ”dött lopp”regeln fungerar. Om vi nu spelar att Liverpool ska bli bästa engelska lag till 4,35 men det slutar med att Liverpool åker ut i samma stadie som exempelvis City, ponera i en varsin semifinal. Ifall övriga engelska lag redan då åkt ut hamnar vi i ett läge där det blir oavgjort. Båda lagen kom alltså lika långt. De flesta spelbolag har då som regel att spelet annulleras men 10bet har alltså ”dött lopp”. Det innebär att oddset delas på antalet lag som delar på förstaplatsen på detta spel. Skulle då alltså exempelvis City och Liverpool båda åka ut i semi och övriga engelska lag redan rykt, ja då får vi istället en vinst på detta spel till 4,35 / 2 = Oddset blir då 2,175.     Jag undrar om 10bet själva ens känner till detta då det här oddset är kraftigt felsatt och det måste vi utnyttja i all hast!

Förutsättningar vet vi om. Liverpool är redan klara för kvartsfinal. Man City likaså. Chelsea lär mest sannolikt ryka mot Barca på söndag och Manchester United har ett halvklurigt läge mot Sevilla och skulle mycket väl kunna åka ut. Det vore ju såklart ett drömscenario för vårat spel men även om någon av United eller Chelsea också tråcklar sig vidare är oddset fortfarande alldeles för högt för att låta bli att placera slantar av större volym.

Liverpools högstanivå känner vi alla till vid det här laget och man trivs nästan bättre mot storlag än mot bottengäng i PL. Resultaten och statistiken mot topplagen är oerhört bra och Klopp och hans gäng är livsfarliga när dem möter högt stående lag och har förmågan att fullkomligt mörda sina motståndare med sitt omställningsspel och sitt fenomenala presspel.

Vi skulle såklart gärna vilja få en behaglig kvartsfinallottning men jag hävdar bestämt att man har kapacitet att slå ut även dem bästa som Barca, Munchen och det gänget om man skulle ha lite mindre tur med lottningen. Manchester City skulle nog även dem gärna slippa att tvingas möta Klopp och hans mannar sen överkörningen i januari på Anfield.

Att jämföra Liverpools odds på 4,35 står United som långt ifrån ens är klara för avancemenag till åttondel i 6,5. City i 1,40. Kära någon. Klopp har gjort det i Champions League förut och hans sätt att hantera sitt lag passar bättre i cupspel än vad det gör i ligaspel.

Anledningen till att Pool trots allt finns till dessa höga priser är ju såklart av den anledning att City går som tåget och kör över allt och alla i både liga och cupspel och har nu gått upp som favorit till CL-titeln enligt oddsmarknaden. Totalt vansinne enligt mitt tycke. Missförstå mig rätt. Peps City är extremt bra. Verkligen extremt  bra. Man spelar dessutom nog den bästa och mest underhållande fotbollen. Men, vi måste komma ihåg; Det brukar Peps lag göra. Sen lagom till semifinalen går man bort sig och blir straffade av sitt ganska så naiva spelsätt av motstånd av kraftigt högre kaliber än det man slaktar i den inhemska ligan. Kanske har han lärt sig av sina senaste uttåg och hämtar hem titeln ändå?  Mycket möjligt, men traditionens makt i fotboll är stark. Att dem är sådär stora favoriter, njaa, det köper jag inte riktigt.

Liverpool att bli bästa engelska lag till 4,35 med ”dött lopp” regeln till vår favör. Det tar vi på 10bet. 

/Monsieur

Klicka på bilden för att ta er direkt till deras sida och ta del av deras 100% bonus upp till 2000kr!