SSL – Slutspelet börjar
13 mars, 2018
Indian Wells Kvartsfinaldags! – Monsieur
15 mars, 2018

Onsdag: Champions League – Monsieur

Bra dag igår där både underspelet i första halvlek hittade hem till 1,94 och dubbelchans x2 på Sevilla till 2,60 vanns komfortabelt. Precis som vi förutspådde blev det en tillknäppt historia till en början för att sedan så fort ett mål ramlade in öppnade matchen rejält. I Rom blev det push på vårt spel, alltså pengarna tillbaka.

Publicerades också ett långtidsspel igår på Champions League där enligt egen åsikt spelvärdet var extremt högt. Att United åkte ut igår gjorde ju bara saken och spelen än bättre. Hoppas verkligen så många som möjligt hann rygga till hög insats.

Ikväll är matchen i Turkiet mellan Besiktas och Munchen inte allt för spännande då tyskarna har 5-0 med sig sen första mötet. Går det att hitta något spelvärde här då? Mjo, kanske faktiskt. Jag tror det finns förutsättningar för en ganska så avslagen målsnål historia. Under 3,5 mål till 1,80 är verkligen att överväga. Munchen borde inte lägga allt för mycket krut i den här matchen och spelare som Coman, James Rodriguez och troligtvis även Robert Lewandowski i egenskap av riskerad avstängning lär inte finnas med på planen. Besiktas är extremt hemmastarka men uppgiften ikväll att vända det här är ju såklart en omöjlig bedrift. Man borde dock vara beslutna för att göra en gedigen insats och inte utsätta sina supportrar för ytterligare en storförlust. Under 3,5 mål är nog ett bra spel ikväll i Istanbul till 1,80 Oddsen givetvis hos Bethard.com. Link

***

I Barcelona då? 1-1 sen första mötet där Chelsea faktiskt var det klart bättre laget. Ett par dåliga resultat och insatser i ligan från Chelseas håll sedan dess har gjort att oddsmarknaden lutat åt Barcelonas håll med kraftig tyngd. Men när ligan gått trögt under en längre period har CL fått allt mer fokus. Vi vet mycket väl om att det finns sanslös offensiv kvalité i Chelsea och jag tycker är tjänstefel och rent av nonchalant att räkna bort Chelsea ikväll. Barca såklart favoriter, men så stora favoriter som oddsen säger? Nej, det köper jag inte. Coutinho kommer saknas ikväll pga det regelverk som lyder och den viktige Iniesta är förmodligen även han utanför elvan ikväll.

Chelseas truppläge ser mycket bra ut men det är fortfarande osäkert hur Conte väljer att ställa upp laget ikväll. Hazard som falsk nia eller om han väljer en renodlad striker i form av Giroud eller Morata. Jag hade nog valt det sistnämnda då Hazard mot City hade väldigt svårt att komma till rätta och City är ju som bekant inte allt för olikt Barcelona i sitt sätt att spela och dominera bollinnehav.

En sak som är säker är att Conte har spenderat otals timmar i att taktiskt sätta alla detaljer på plats inför det här mötet. Man ska inte underskatta Barcelonas dito Valverde, men Contes förmåga att trolla fram resultat ur prekära lägen har jag sinnesjuk respekt för. Skulle faktiskt vara lite orolig inför kvällen om jag hade sympatier hos laget från Katalonien.

Vad ska vi spela då? 4 på avancemang för Chelsea? Lockar men nja, jag väljer nog istället Asian handicap +1 på Chelsea till 2,46. Vinst på oavgjort och Chelseaseger, pengarna tillbaka vid uddamålsförlust. Kan nog bli en mycket tightare och jämnare tillställning än vad folk tror det här. Dessutom har Chelsea flera gånger förut ställt till det för Barcelona i CL, just på Camp Nou. Man ska ej underskatta sådana trender. Asian +1 Chelsea plockar vi hos Bethard.com till 2,46.

//Monsieur