Att föra fotbollsarvet vidare – Av Marcus Birro
16 mars, 2018
Semifinaler Indian Wells
17 mars, 2018

Kvartsfinal dag 2 – Indian Wells

Kolscreiber 4,60 – Del Potro 1,23   

Sam Querrey 1,83 – Milos Raonic 2,15   

Bethard.com

Där har vi dagens kvartsfinaler. Gårdagens kvartsfinaler renderade i att Anderson skickades hem av Coric i skiljetiebreak medans Federer gjorde det han gör nu för tiden, vinner. Vinner överlägset. Sjukligt högt tempo han spelar i.

Först ut idag är Sam Querrey mot Raonic. Två servekanoner som ställs mot varandra. Bäddar inte för den allra mest underhållande matchen alltså. Raonic har varit skadad en längre period och har tills nu inte alls överhuvudtaget hittat formen. Mitten på 2016 och ett par månader framåt tillhörde Raonic en av världens absolut bästa spelare. Top 4 vill jag minnas att han till och med låg på rankingen. Den formen och den spelstyrkan som han hade då, ja den är han både ljusår och mil ifrån just nu. Sett genomuselt mestadels i år från Raonic sida. Nu har han trots allt tagit sig till en kvartsfinal och även om lottningen varit mer än gynnsam får man väl säga att han förtjänar det. Kanske.

Querrey har i och för sig inte heller spelat särskilt bländande men har tråcklat sig igenom sina matcher och jag tror både hans nuvarande form som trots allt är bättre än sin motståndares och hans matchträning som Raonic saknar kommer spela den avgörande rollen i det här mötet. Kommer bli jämnt och lär inte bli särskilt många breaks men Querrey har bättre returer och är bättre i bollandet och bör ha större chans att vinna. 1,83 på bethard spelar vi på Querrey.  

Andra matchen mellan Del Potro – Kolscreiber står väl oddsen ganska så korrekta. Inga speltips där. Kolscreiber spelstil borde iförsig vara lite lurig för Del Potro med sina vinkelslag som Delpo ofta har ganska så svårt för men nja, Del Potro har sett alldeles för bra ut i årets upplaga av Indian Wells. Det där ska han inte förlora.

 

Bonus på 200% upp till 1000kronor via bilden eller länkarna för nya kunder.

/Monsieur