Summering Indian Wells och införanalys Miami Open
20 mars, 2018
Första ronden ATP Miami Masters
21 mars, 2018

Podden accelererar med Erik Niva och Jonas Björkman som senaste gäster

Hela 10 avsnitt är nu Birros Sportpodcast  redan uppe i som görs i samarbete med Oddsbaren och numera också Bethard och Hotell Frey. Ett par kanongäster har hittills tagit sig till mikrofonen, däribland bland annat Patrik Ekwall, Jesper Hussfelt och ett väldigt omtalat avsnitt med Jonas Ljungberg som fick stort genomslag på många sätt.  Nu senast kom superstjärnan, Sveriges i särklass populäraste sportjournalist Erik Niva till podden. Det blev ett oerhört intressant samtal där Niva berättade hur han fått prioritera om sitt arbetssätt och sin ambitionsnivå sen han fick barn, hans konstanta ”2-plusmående”, hans ohälsosamma förhållande till Tottenham, Simon Banks obefintliga karriärskonsult och mycket annat roligt och matnyttigt. Ett SUPER-avsnitt kort och gott. 

Alla avsnitt går såklart att lyssna på via alla vanliga podstationer som Itunes, Acast, podbean med flera.

Har ni inte lyssnat på förra veckan är det verkligen att rekommendera att ägna en timme åt det då tennis -och numera också padelkungen Jonas Björkman gästade podden. Hur sympatisk är egentligen Federer när väl kamerorna är avslagna? Hur hanterar man allt resande som tennisproffs? Hur viktig är den mentala aspekten? Varför växer padel så stort? Hur påverkas man av att tvingas dela omklädningsrum med sina största rivaler?  Hur dålig är Måns Zelmerlöv på padel? Det och mycket annat avhandlades i episoden med den extremt sympatiske Jonas Björkman.

 

Avsnittet med Erik Niva

 

 

***

Tidigare avsnitt med briljanta gäster och givande samtal.

Patrick Ekwall 

Jesper Hussfelt 

Anette Norberg 

Robert Perlskog