Podden accelererar med Erik Niva och Jonas Björkman som senaste gäster
20 mars, 2018
Sverige – Chile
22 mars, 2018

Första ronden ATP Miami Masters

Snabba ryck. Miamis första ronder har dragit igång.  Hittar två spel direkt vi placerar.

ATP Miami  1000 Masters

Pospisil vs Karlovic. SPEL Pospisil 2,0 Bethard 

Formen pekar rakt ned mot kloakerna för den gamle, skrynklige och ofattbart långe Ivo Karlovic. Hans serve kommer såklart alltid vara en av dem bästa som någonsin slagits i tennishistorien men utöver serven har han inte mycket att komma med längre. Långsamt underlag, formfördel för Pospisil som inlett säsongen bra och 3-1 i inbördes till Pospisil. Dessutom har Pospisil vunnit sina matcher mot Ivo Karlovic i raka set, samtliga av dem. Detta dessutom under en period där Karlovic var klart mycket bättre än vad han är idag.  Klar favör till Pospisil här hävdar jag. 2,0 tar vi utan tvekan.

Alex Di Minaur vs Nishiokia. SPEL Nishikioa 2,95 Bethard 

På tok för stort favoritskap på Alex här. Nishokia kämpar fortfarande med att hitta formen efter sin långa skada men är på god väg. Var hårsmån från att vinna över den formstarke Bagdahtis redan förra veckan. Långsamma banor och trögt bollflygande, nej det här ska passa japanen. 2.95 är mycket högt på att Nishiokia vinner det här.

/Monsieur