Sverige – Chile
22 mars, 2018
Italiens landslag ska börja sin klättring från botten – Av Birro
23 mars, 2018

ATP Miami – Fredag

Vi har inlett Miami Open på samma sätt succéartade vis som Indian Wells. 2 av 2 spel rättade som vinster till 2,95 och 2,05 gånger degen. Tog igår del av infon av att man ska flytta turneringen nästa år från det magiska Key Biscayne till någon annan anläggning man ska låna från någon annan märklig sport som amerikanerna tycks gilla. Uselt.

Hur som helst, vi får njuta så länge det varar nere i Key Biscayne. Idag hittar vi två, eventuellt tre spel där jag finner spelvärde i.

ATP Miami

Kei Nishikori vs John Millman. SPEL Kei Nishikori 1,54 Bethard.com 

Kei slängde in handduken innan han ens hunnit starta Indian Wells av någon slags febersjuka. Innan dess har han förvisso inte rosat marknaden under sin comeback men jag tycker det gick att se tendenser av att han är på väg tillbaka redan under Acapulco och New York.

Millman ser rätt så formstark ut för stunden är ändå ljusår från Nishikori vad gäller spelstyrka. Borde stå i dryga 1,30 på Nishikoriseger här. Stor insats på Nishikori till 1,54 rekommenderas.

Tycker även dem långsamma banorna och den tunga luften ska vara till vår favör här.

Vasek Pospisil vs Andrei Rublev. SPEL Pospisil 2,75 Bethard.com

Nattsvart formkurva för den unge Rublev. Tre raka förluster i raka set. Pospisil däremot har haft en riktigt fin säsong och har redan en match i benen här i Miami efter den fina vinsten mot Karlovic igår under dessa speciella spelförhållanden med både vinden och den tröga luften som många har det kämpigt i. Tror just dem här särskilda spelförhållandena och Rublevs usla form kommer spela Pospisil rakt i händerna. Rublev kommer inte få betalt för sina attackslag på samma sätt som han annars får under mer normala omständigheter och ju längre matchen lyder kommer Rublevs tålamod likt många gånger förr tryta och unforced errors lär hagla från ryssens sida. Jag tycker 2,75 här är superintressant på kanadensaren Vasek Pospisil.

**
För den som är ute efter en liten skrällpeng; Nishokia att vinna mot veteranen Thomas Berdych finns till 4,85. Samma sak här, Nishokia har en match i benen redan och har slagit Berdych under liknande förhållanden förut. Berdych som dessutom är inne i en ganska så formsvag period. 4,85 på Nishokia kittlar och kan vara ett kul spel.  

 

Bethard.com hittas oddsen på och bonusen kan ni vid det här laget. 200% upp till 1000kronor för nyreggade kunder. 

//Monsieur