Argentina – Italien 20.45 Fredag Ethiad Stadium
23 mars, 2018
Segertåget rullar vidare i Miami – Söndagsspelen
25 mars, 2018

Kvällsdubbel i Miami Lördag

Vi tar en kvällsdubbel i Miami till dubbeloddset 2.38.

Istomin VS Carreno busta. SPEL CARRENO BUSTA 1.39

Istomin var usel i första rundan mot ett väldigt svagt motstånd.  Carreno Busta däremot verkligen på väg att hitta formen från förra året. Busta är den bättre spelaren, den mer formstarke och den spelare som kraftigt gynnas av dem långsamma planerna i Miami.  Det där vinner spanjoren.  1.39 på Carreno Busta att vinna. Går att snegla mot handikappspelen också.

Yuki Bhambri vs Jack Sock. SPEL JACK SOCK 1.71

Bhambri i sin livs form mot en Jack Sock som haft en dålig säsongsinledning. Ändå väljer jag Sock här.

Såg både Bhambri och Jack sock på plats i Indian Wells och medan Bhambri hade med sina mått mätt en bra turre åkte Sock ut mot Lopez i en grym tresetare. Trots detta,  det skiljer mycket i kvalite mellan dem här. Bhambri är en spelare som rör sig i skarven mellan ATP och Challengertouren medan Sock är en stabil top20 spelare även om hans nuvarande ranking nog är lite högre än vad han egentligen förtjänar.

Hur som, Jack Socks form är på väg upp tycks jag se och då ska Bhambris spelstyrka inte rå på Jack Sock på amerikansk hardcourt. Jack Sock att vinna till 1.71 duger som singelspel också.

Dubbelodds: 2.38

/Monsieur

Finns nu en briljant exklusiv välkomstbonus bara för Oddsbarens läsare. 200% upp till 1000kr på din första insättning.