Kvällsdubbel i Miami Lördag
24 mars, 2018
Miami Måndag
26 mars, 2018

Segertåget rullar vidare i Miami – Söndagsspelen

Går inte jättedåligt för stunden direkt. Indian Wells blev en succé bettingmässigt och turneringen i Miami flyter på i nästan ännu bättre takt. Idag söndag hittar vi lite högre odds som jag tycker är ett gäng punkter för högt satta. Med andra ord: Spelvärde.

Kan vara värt att nämna lite kort också för den mindre uppdaterade att farbror Federer som var skyhög oddsfavorit till att vinna turneringen rök igår i första rundan mot Kokkinakis. Det öppnar upp spelplanen REJÄLT för en del spelare som vi har spelat långtidsspel på. Inte minst min favoritgubbe Nick Kyrgios som gjorde comeback igår efter sin skada och spelade bländande och fokuserat. 41 fick vi innan turneringen. Må hans fokus och kropp hålla, då kan det där visa sig vara en riktigt guldgruva. Men trots allt mycket jobb och hinder kvar tills vi är framme där.

Dagens spel placerar vi till odds som känns höga och intressanta.

Vasek Pospisil vs Marin Cilic. SPEL Pospisil 6,15  – 

Doftar rejäl skrällchans här. Formstark Pospisil som sett riktigt bra ut på slutet mot en Cilic som sällan går särskilt bra här i Miami. Pospisil har bra returer och får inte Cilic utdelning på sin serve här, ja då kan kroaten vara illa ute. Cilic såklart favorit i och med att han i grunden är en betydligt kompetentare tennisspelare men förutsättningarna, dagsform och det höga priset vi får. En självklarhet att vi spelar Pospisil här till 6,15.

Jeremy Chardy vs Grigor Dimitrov. SPEL Chardy 3,65 – 

Lite samma sak här som föregående match. Väldigt formstark Chardy mot en ganska så formsvag och ofta överskattade Dimitrov som har svårt att få ihop spelet för stunden. Chardy gjorde en mycket bra turnering här i Miami förra året och har historiskt sätt hotat Dimitrov i deras senaste inbördes möten. Tror Chardy har jättechans här. Chardy att vinna till 3,65 prövar vi!

Diego Schwartzman vs Milos Raonic. SPEL Schwartzman 2,45

Ska vi upprepa föregående motivering igen? Ja, det är faktiskt befogat. Elr, Schwartzman kanske iförsig inte är sådär i superform men Raonic, han är inte bra. Men han gick ju till semi i Indian Wells senaste tänker ni? Ja, men det var på grund av hans motståndares bedrövlighet snarare än Raonic briljans. Tror detta kan passa den lilla Schwartzman bra. Förra rundan mötte han en spelare som påminner en del om Raonic, stor gänglig servare och det löste han utan några som helst bekymmer. Han trivs här i Miami den gode Schwartzman. Mycket argentinare på plats så publiken kommer garanterat vara på hans sida vilket sydamerikanerna oftast rätt ordentligt som tändvätska. Raonic mötte vår svenska Ymer i förra rundan och vann förvisso i två raka men även där utan att på något sätt spela särskilt bra. Nej, 2,45 på Schwartzman tar vi. Vore bra för långtidsspelet om han tar sig vidare här också. 301 gånger pengarna innan turneringen. Långskott såklart men med Federer ute och andra toppspelare borta från turren ska man inte räkna ut honom även om det såklart är alldeles för tidigt in i turneringen för att ens börja tänka på. Slut på pladdret nu. 2,45 tar vi på Schwartzman att vinna denna match.  

 

//Monsieur

Finns nu en briljant exklusiv välkomstbonus bara för Oddsbarens läsare. 200% upp till 1000kr på din första insättning. HÄR